Mano Gargždai



Kukuliškių kaime – stovėjimo aikštelė neįgaliųjų automobiliams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Penktadienį Klaipėdos rajono savivaldybės meras Bronius Markauskas, jo pavaduotoja Audronė Balnionienė ir Kretingalės seniūnijos seniūnas Žigintas Narmontas lankėsi Kukuliškių kaime, kur susitiko su vaikų poilsio stovyklos „Pasaka“ vadove Dalia Paulauskiene.

 

Nuo šiol pajūrį negalią turintys asmenys gali pasiekti patogiau – aikštelėje šalia stovyklos „Pasaka“ įrengtos tik neįgaliųjų transporto priemonėms stovėti skirtos vietos.

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Bronius Markauskas džiaugėsi, kad bendru Savivaldybės ir stovyklos „Pasaka“ vadovų sutarimu šioje teritorijoje atsirado negalią turinčių žmonių transportui statyti skirta aikštelė. Mero pavaduotoja Audronė Balnionienė informavo, kad su Lietuvos automobilių kelių direkcija jau tariamasi ir dėl pėsčiųjų perėjos įrengimo, kad būtų galima saugiai pasiekti pajūrį. Vasaros pradžioje ties vaikų poilsio stovykla „Pasaka“ bei „Memel Nord“ baterija įrengtas ir naujas per kopas jūros link vedantis takas, kuriuo naudojasi neįgalieji, mamos su vaikų vežimėliais, senyvo amžiaus žmonės, dviratininkai.

Raginame visuomenę būti atidžią ir aikštelėje nepalikti transporto priemonių, kurios nėra pažymėtos Kelių eismo taisyklėse nustatytu skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ arba neįgalių asmenų automobilių statymo kortele. Primename, kad automobilių be atitinkamo leidimo statymas vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 304 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,