Mano Gargždai



Atviras Rasos Petrauskienės laiškas Kristupui Krivickui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kandidatės į Seimo narius Rasos Petrauskienės nuotr. Kandidatės į Seimo narius Rasos Petrauskienės nuotr.

Iš pradžių svarsčiau nereaguoti į Jūsų paskleistą šmeižtą. Maniau, skandalistas liks skandalistu – ar Vilniuje, kur kandidatavote pirmą kartą, ar Anykščiuose, kur ėjote į rinkimus antrąjį kartą, ar dabar – Klaipėdos rajone, kur jau trečią kartą bandote prasibrauti į Seimo rūmus. Tačiau, nusprendžiau netylėti, nes tiesa yra svarbi vertybė.

 

Matote, Klaipėdos rajone žmonės gyvena įprastą, ramų gyvenimą ir reiškinius mato tokius, kokie jie yra, nepaisant prašalaičių iš Vilniaus siekių priešinti ir lygioje vietoje ieškoti skandalų. Atvažiuokite pas mus, praleiskite porą dienų, pasikalbėkite su žmonėmis – suprasite, apie ką kalbu.

 

Politiką bandote paversti cirku

Tiesą pasakius, nuo pat pirmos dienos, kai pasirodėte Gargžduose, vyksta tik cirkas. Ne vienas dar pamena tą dieną, kai atvykote prie fontano, pamatėte kavos balą, ir pradėjote šaukti – kraujas, kraujas, žmogžudystė vidury baltos dienos! Įsijautęs paskelbėt „tyrimą“, kad aptikote žudiko pėdsakus. Kaip sakiau, pas mus žmonės ramūs ir mėgstantys matyti realybę. Visi tiesiog pasijuokė ir paistalus nurašė karštam orui. Bet štai policijos pareigūnams nebuvo juokinga. Juk sugaišinote jų laiką. Bet tai vis geriau, nei būtumėte paskambinęs ir pranešęs, kad mokykla užminuota. Nuojauta sako, kad dėl rinkimų galėtumėte padaryti net ir tai. Tąkart prie fontano Jums derėjo atsiprašyti, bet išvadų, deja, nepadarėte.

Pas mus vasarą vaikai žaidžia su vėjo malūnėliais, o Jūs, kaip pasakos piktadarys, – išsitraukėte šmeižto ir purvo malūną. Užkraunate šiukšlių ir taškote visur aplink. O kad Kremliaus portalams (pavyzdžiui, garsus ir nuskambėjęs portalas www.bukimevieningi.lt, kurio lyderis yra teistas už neapykantos kurstymą, sovietinių nusikaltimų neigimą ir kitus nusikaltimus), kurie pirmieji dalinasi Jūsų rašliavomis, atrodytų patraukliau – pavadinate tai „tyrimais“.

 

Kristupai, esate prastas „tyrėjas“

Paskutiniame Jūsų „tyrime“ esu melagingai apkaltinta, kad turiu verslą, susijusį su Rusija. Tai netiesa, nes neturiu ir nevaldau verslo, o tiesiog jūsų minimoje įmonėje UAB „Poilsis pajūryje“ esu smulkioji akcininkė, teturinti tik 5 proc. akcijų. Šioje įmonėje jau dešimt metų nebedirbu. Šią informaciją esu pateikusi visiems prieinamoje viešųjų ir privačių interesų deklaracijoje ir mūsų rajono žmonėms tai puikiai žinoma.

„Tyrime“ minima įmonė iš tiesų užsiima turistų apgyvendinimu Lietuvos pajūryje, Vilniuje, Druskininkuose. Čia sukuria darbo vietas ir sumoka daug mokesčių į šalies biudžetą. O kur dar mūsų Lietuvos verslininkų: viešbučių, kavinių, ekskursijų ir kitų turistus aptarnaujančių įmonių pajamos ir sumokėti mokesčiai. Įmonė pirmiausia orientuota į turistus iš Europos Sąjungos šalių – jie sudaro didžiąją klientų dalį, įmonės interneto tinklalapis prieinamas trimis kalbomis.

Todėl Jūsų „tyrime” minimą informaciją galiu vertinti tik kaip melagingą ir šmeižikišką mano atžvilgiu. Taigi, nepaisant to, kaip teigiate, mano reputacija yra nepriekaištinga ir, tikiu, žmonės tai vertina už mane balsuodami jau ne pirmuose rinkimuose.

 

Kalbėkime apie tai, kas svarbu mūsų krašto žmonėms

Kristupai, iš pradžių kviečiu nesiblaškyti ir nelakstyti paskui kiekvienus rinkimus po visą Lietuvą – užvakar Vilniuje, vakar Anykščiuose, o šiandien – Gargžduose. Jeigu norite būti rimtai vertinamas politikas – susitupėkite, raskite savo vietą ir bandykite įtikinti žmones, jog esate vertas eiti tas pareigas, kurių taip desperatiškai trokštate.

O jei jau nusprendėte dalyvauti rinkimuose mūsų – Klaipėdos rajono – krašte, kviečiu diskutuoti apie rimtus dalykus, o ne užsiiminėti cirkais. Kalbėti apie tai, kas iš tiesų rūpi mums, Klaipėdos rajono žmonėms. Jeigu nežinote, kuo gyvename ir kas mums svarbu, jei nerandate laiko čia atvykti ir kalbėti su bendruomenėmis, pasufleruosiu: mums, Klaipėdos rajone, rūpi geresnė gatvių ir kelių būklė (tam reikia papildomo finansavimo), mums rūpi mokyklos ir vaikų darželiai (jiems taip pat stokojame lėšų), rūpi ir rajono ateitis, vis vykstanti diskusija dėl susijungimo su Klaipėdos miestu, svarbi mums ir uosto plėtra. Visa tai yra aktualūs klausimai, kuriems trūksta mūsų krašto atstovo balso Seime. Dirbdama savivaldoje ir kasdien bendraudama su vietos bendruomenėmis žinau, kad tuo balsu gali būti tik tas žmogus, kuris gyvena ir dirba čia – Klaipėdos rajone. Nes kitu atveju atstumas, atitolimas ir nesupratimas, kuo kvėpuoja vietiniai, – milžiniškas, ką puikiai iliustruoja Jūsų pavyzdys.

Klaipėdos rajone gyvena protingi ir realybę nuo fantazijų, savą kandidatą nuo svetimo skirti gebantys žmonės. Už tai juos gerbiu ir užtikrintai kandidatuoju.

 

Atsakomoji nuomonė į publikaciją „K. Krivicko tyrimas: R. Petrauskienės versle sukasi milijonai iš Rusijos!“ (publikuota 2019 rugpjūčio 9 d.).

Politinė reklama bus apmokėta iš TS-LKD rinkimų sąskaitos.

Užsakymo nr. SR14-2019

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 239 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,