Mano Gargždai



„Lady & Big Size“: kuo pasipuošti ras kiekviena

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
V. Raudienės nuotr. V. Raudienės nuotr.

Nuo rugpjūčio mėnesio Gargžduose veikia išskirtinė – didelių dydžių – drabužių parduotuvė „Lady & Big Size“ – čia prekių sau ras moterys, mėgstančios lengvą ir išskirtinį stilių, ryškumą ir eleganciją. Dydžiai – nuo M iki net 7XL!

 

Kaip pasakojo „Lady & Big Size“ savininkė Violeta Raudienė, parduotuvėje prekiaujama ryškiais turkiškos ir lenkiškos kokybės drabužiais, pagamintais iš natūralių audinių, tad įsigytu drabužiu bus galima ilgiau džiaugtis kaip nauju.

„Užsukusi į mūsų parduotuvę, tiek jauna, tiek vyresnio amžiaus moteris ras, ką įsigyti, kad jaustųsi gerai ir gražiai“, – apsilankyti kviečia savininkė.

Be drabužių parduotuvėje taip pat rasite galanterijos, medicininio aukso gaminių, pakabukų, įvairių aksesuarų bei oro gaiviklių.

Moteris atviravo, kad kurti verslą Gargžduose paskatino vyras Mindaugas bei dukra Živilė, turinti parduotuvę Radviliškyje bei ne vienerius metus valdanti ir internetinę parduotuvę: „Nemažai dukros klientų – iš Gargždų, tad nusprendėme įkurti parduotuvę čia, kad žmonėms būtų patogiau atvykti, apžiūrėti prekes, pasimatuoti.“

Kol kas prekės skirtos išskirtinai moterims, bet savininkė žada analizuoti rinką, stebėti, ko žmonėms reikia, ko Gargžduose nėra ir plėsti parduotuvės asortimentą.

Kiekvieną savaitę apsilankiusiųjų laukia akcijos ir ypatingi pasiūlymai, o mūsų skaitytojams su slaptažodžiu „Mano Gargždai“ taikoma 10 proc. nuolaida visoms prekėms.

Prieš Kalėdas klientams žadama siūlyti įsigyti įvairių dovanėlių, suvenyrų, dekoracijų namams puošti bei elektrinių girliandų.

Jau dabar galite apsilankyti parduotuvės feisbuko paskyroje – „Lady & Big Size“ bei apžiūrėti ir nusipirkti sau patinkantį drabužį – prekės siunčiamos į visus Lietuvos miestus ir kaimelius bei užsienin.

 

Parduotuvė „Lady & Big Size“ įsikūrusi P. Cvirkos g. 13B, II aukšte („Minimago“ pastate). Įsigyti prekių galite darbo dienomis nuo 9 iki 18 val. bei šeštadieniais nuo 9 iki 14 val.

 

V. Raudienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 559 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,