Mano Gargždai



Jaunimas mokėsi lyderystės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Lyderystė – savybė, kuri reikalinga dirbant organizacijoje nebūtinai vadovo pozicijoje. Labai svarbu kiekvienam ugdyti savo asmeninį suvokimą, kaip ir kokioje srityje aš galiu būti lyderis teikdamas idėjas, jas įgyvendindamas ar priimdamas iššūkius.

 

Apie tai ir dar daugiau ne tik kalbėjo, diskutavo, bet ir atlikdami įvairias užduotis stengėsi suvokti ir išmokti arba gauti stimulą tolimesniam suvokimui Klaipėdos rajono visuomeninių jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“, Gargždų „Vaivorykštės“, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijų mokinių prezidentūrų, Endriejavo ir Gargždų „Kranto“ pagrindinių mokyklų mokinių savivaldų atstovai,  ̶  iš viso apie 30 jaunuolių.  

Mokymus vedė lektorius Nerijus Miginis. Mokantis ir atliekant bei aptariant užduotis buvo kalbama apie komandinį darbą ir jaunimo iniciatyvas, įvairias galimybes jaunimui įgyti asmeninių ir profesinių kompetencijų, reikalingų akcentų išsakyta diskutuojant apie jaunimo projektus nuo idėjos iki paraiškos.

„Mokiniai džiaugėsi susitikę šiuose mokymuose, kūrybingai pabendravę ir galėsiantys daugiau pasitikėti savo jėgomis, rengdami bei įgyvendindami projektus ir apskritai kūrybiškai dalyvaudami organizacijų veiklose. Kiekvienas turime atrasti sritį ir poziciją, kurioje galime būti tikru lyderiu“, ̶ sakė Klaipėdos rajono jaunimo reikalų koordinatorė Adelija Radžienė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 127 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,