Mano Gargždai



Rajone įkliuvo kontrabandines cigaretes gabenęs vilnietis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Valstybinės sienos apsaugos tarnybos nuotr. Valstybinės sienos apsaugos tarnybos nuotr.

Ties Gargždais Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnams su įkalčiais įkliuvo Vilniaus gyventojas. Jo vairuotame automobilyje pasieniečiai rado 2 tūkst. pakelių cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis.

 

Ketvirtadienį VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties skyriaus Pagėgių komandos pareigūnai magistralėje Kaunas – Klaipėda, netoli Gargždų, patikrinti sustabdė automobilį „Škoda Octavia“, pažymėtą lietuviškais registracijos numeriais. Pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad šia transporto priemone gali būti gabenamas nelegalus krovinys.

Patikros metu 24 metų Vilniaus gyventojo vairuoto automobilio bagažinėje VSAT pareigūnai rado keturis juoda polietileno plėvele aptrauktus ryšulius, kuriuose buvo 2 tūkst. pakelių cigarečių „NZ Gold“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

 

Valstybinės sienos apsaugos tarnybos nuotr.

 

Su įkalčiais įkliuvusiam vilniečiui VSAT pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo ir laikymo pažeidžiant nustatytą tvarką. Jam gresia bauda nuo 5 200 iki 6 000 eurų.

Vairuotojas po apklausos paleistas. Nelegaliai gabenti rūkalai ir automobilis saugomi Pakrančių apsaugos pasienio rinktinėje.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 669 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,