Mano Gargždai



Kaip rasti tinkamiausią dviratį sau?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Dviratis gali būti puikus pagalbininkas tiek laisvalaikio, tiek hobio atžvilgiu. Negana to, tam tikromis aplinkybėmis tai yra puiki transporto priemonė. Vis dėlto, visais atvejais reikalingas toks dviratis, kuris idealiai tinka būtent jums. O kaip jį pasirinkti? Siekdami padėti jums tai išsiaiškinti, šiandien aptarsime pačius svarbiausius aspektus perkant naują dviratį.

 

Dviračio tipas

Pradėkite nuo svarbiausio – dviračio tipo. Nesvarbu, ar perkate internetu, ar įprastoje parduotuvėje, dviračio tipą reikia žinoti jau prieš pradedant jo paieškas.

Taigi, kam jums reikalingas dviratis? Hobiui ar tiesiog mėgėjiškam pasivažinėjimui? O gal kelionėms į darbą? Jei gyvenate mieste, tada jums reikia rinktis miesto arba hibridinį dviratį – jie gana lengvai įveikia šaligatvių iškilimus bei įvairias duobes. Norėdami universalumo, rinkitės kalnų dviratį – juo lengvai įveiksite bekelę, bet be problemų važinėsite ir asfaltu. Na, o mėgstantys išvykti dviračiu į tolimas keliones gali rinktis tik vieną – plento dviračius.

 

Pasirinkite kainą

Perkant dviratį, kaina turi labai didelę įtaką. Kainos skirtumai jaučiami ne tik tarp dviračių tipų, bet ir tarp to paties tipo dviračių – profesionaliam keliautojui reikalingas rafinuotas, tvirtas ir lengvas dviratis, kurio kaina gali siekti kelis tūkstančius eurų. Trumpa informacija apie dviračių kainas:

80300 eurų – pigūs dviračiai. Nors ypatingų privalumų tikėtis nereikėtų, greičiausiai gausite plieninį, stilingą rėmą, norimą pavarų kiekį ir galbūt diskinius stabdžius.

3001000 eurų – į šiuos rėmus telpa aukštos klasės dviračiai su puikiomis funkcijomis, aukšta kokybe ir ilgaamžiškumu.

Virš 1000 eurų – aukščiausios klasės dviračiai, kurie pagaminti iš lengviausių metalų, o įranga pagaminta pačių geriausių gamintojų. Tokie dviračiai naudojami ekstremaliomis sąlygomis bei lenktynėse.

Taigi, kiek pinigų galite išleisti naujam dviračiui? Pasirinkite jums tinkamiausią tipą, kainą ir tik tada galite domėtis tiekiama dviračių tiekiama pasiūla.

 

Pexels.com nuotr.

 

Nepersistenkite

Pirkdami naują dviratį galite rinktis iš begalės įvairių funkcijų, priedų ir kitų ypatybių. Tačiau būkite budrūs ir rinkitės tik tai, ko jums reikės – kam rinktis 30 pavarų, jeigu dviračiu važinėsite tik mieste, tiesa? Geriausias dviratis yra tas, kuris idealiai tinka jums. Kviečiame apsilankyti internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt ir sužinoti apie siūlomus dviračius daugiau!

 

Reklama

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 217 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,