Mano Gargždai



Pasėlių deklaravimas prasidės balandžio 20 d.

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels nuotr. Asociatyvi Pexels nuotr.

Patvirtinta 2020 m. žemės ūkio naudmenų ir kitų plotų deklaravimo pradžios data – balandžio 20 d.

 

Deklaruoti žemės ūkio naudmenas bei kitus plotus tiesioginėms išmokoms gauti bus galima iki birželio 7 d. (pavėluotai – iki liepos 2 d.)

Tiesioginių išmokų paraiškoje ūkininkai galės prašyti paramos ir pagal su plotu susijusias Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos priemones („Agrarinė aplinkosauga ir klimatas“, „Ekologinis ūkininkavimas“, „Su Natura 2000 ir Vandens pagrindų direktyva susijusios išmokos“, „Išmokos už vietoves, kuriose esama gamtinių ar kitų specifinių kliūčių“), taip pat susietosios paramos už mėsinius galvijus ir mėsines avis, pieninių veislių bulius, pienines ožkas, pienines karves ir ėriavedes.

Paraiškas galima teikti savivaldybės, kurioje registruota pareiškėjo žemės ūkio valda, seniūnijose, taip pat savarankiškai prisijungus prie Paraiškų priėmimo informacinės sistemos internete.

Pateikus paraišką pavėluotai, už kiekvieną pavėluotą darbo dieną galutinė paramos suma mažinama 1 proc. Vėliau paraiškos nepriimamos, išskyrus, kai vėlavimą lėmė nuo ūkininko valios nepriklausančios aplinkybės. Esant šioms aplinkybėms paraiškos priimamos iki spalio 31 d. (įskaitytinai).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 128 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,