Mano Gargždai



Tinklinio varžybose – „Minijos“ moksleivių pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Kovo 3 dieną Gargždų miesto policijos sporto salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų merginų tinklinio varžybos. Į jas atvyko dvi komandos – iš Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos ir „Minijos“ progimnazijos.

 

Nors tarp komandų dalyvių buvo 3–4 metų amžiaus skirtumas, vyko apylygė kova. Pirmame sete rezultatu 25:17 pirmavo „minijietės“, antrame sete, tokiu pat rezultatu – „vaivorykštietės“. Viskas buvo sprendžiama trečiame sete. Kova čia vyko labai permaininga ir bekompromisė. Pirmavo tai viena, tai kita komanda. Pabaigoje rezultatas išsilygino. Iki 15 taškų taip ir nepavyko išaiškinti nugalėtojų. O pratęsus trečiojo seto kovas, laimė nusišypsojo „Minijos“ progimnazijos tinklininkėms. Jos nugalėjo rezultatu 17:15, tuo pačiu laimėdamos mačą – 2:1.

Nugalėtojomis tapo šios mokytojos Jolantos Žukauskienės auklėtinės: Deira Gruzdytė, Milda Kvekšaitė, Goda Birbalaitė, Deima Šliuožaitė, Austėja Andriejauskaitė, Liepa Lukauskaitė, Austėja Vyšniauskaitė, Rusnė Lukauskaitė, Smiltė Vaitkevičiūtė ir Gabija Cemnolonskytė.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 374 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,