Mano Gargždai



„Banga“ atlaikė „Atlanto“ spaudimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
fkbanga.lt nuotr. fkbanga.lt nuotr.

Šiandien „Banga“ Klaipėdoje pradėjo Vakarų Lietuvos derbių seriją. Be dviejų pašalintų žaidėjų rungtynes baigę gargždiškiai atlaikė „Atlanto“ spaudimą - 0:0.

 

Iš rungtynių protokolo. Atlantas (Klaipėda) - Banga (Gargždai) 0:0 (0:0). Teisėjas - G.Mažeika (Kaunas).

Įspėti:  17' M. Kazlauskas, 52' D. Kazlauskas, 66' E. Razulis, 72' T. Eliošius, 85' K. Gnedojus (Atlantas); 21' S. Shevchuk, 60' A. Staponka (Banga).

Pašalinimai: 64' S. Shevchuk (už antrą geltoną), 85' A. Staponka (už antrą geltoną) (Banga).

„Bangos“ sudėtis: Š. Jurevičius, K. Urbaitis, A. Epifanov, D. Arlauskis, A. Stezhka, S. Shevchuk, M. Khablov, A. Butkus A. Russkikh, E. Grigaitis (57' A. Juchno, 90'A. Verbetchi), A. Staponka. Atsargoje liko: S. Arshiev, M. Gudauskas, M. Kura, A. Marcinkevičius, A. Tcallagov.

Pirmajame kėlinyje žiūrovai išvydo daug kovos ir mažai pavojingų atakų. 9 minutę A. Staponka pabandė tolimu smūgiu užklupti šeimininkų vartininką M. Galdiką, tačiau kamuolys nuskriejo virš vartų. 22 minutę pavojingiausią pirmojo kėlinio epizodą sukūrė „Atlantas“, kai, pakėlus kampinį, E. Žarskis iš kelių metrų smūgiavo virš vartų. Dar šiek tiek įtampos prie „Bangos“ vartų kilo 35 minutę, kai ne itin sėkmingai kamuolį gaudė Š. Jurevičius, tačiau jis pats netrukus savo klaidą ir ištaisė.

Antrajame kėlinyje emocijos liejosi per kraštus. Deja, dėl to daugiau kentėjo „Banga“. 64 minutę už pražangą aikštės viduryje rungtynėms vadovavęs G. Mažeika antrąją geltoną kortelę parodė S. Shevchuk. Jau ir iki tol iniciatyvą turėjęs „Atlantas“, įgijęs kiekybinę persvarą, dar aktyviau puolė „Bangos“ vartus. 68 minutę mūsų komandai pasisekė, kai po T. Eliošiaus perdavimo iš kairiojo krašto E. Razulis iš poros metrų nesugebėjo nukreipti kamuolio į vartus. Dar po poros minučių po O. Verbicko aukšto perdavimo E. Razulis iš kelių metrų galva smūgiavo netiksliai. 80 minutę A. Staponka užkirto kelią M. Maksimov smūgiuotam kamuoliui kelią į „Bangos“ vartus. Deja, netrukus jau kitoje aikštės pusėje gargždiškių kapitonas sužaidė ne taip šaltakraujiškai. 85 minutę po A. Staponkos ir K. Gnedojaus kontakto G. Mažeika ir vienam, ir kitam parodė po geltoną kortelę. A. Staponkai tai buvo antrasis įspėjimas ir „Banga“ paskutinėms dešimčiai minučių (penkios pagrindinio laiko minutės ir penkios pridėtos minutės) liko devyniese prieš vienuolika klaipėdiečių. Nors ir buvo sunku, bet „Banga“ atlaikė varžovų spaudimą. Vienintelį pavojingą smūgį per tas dešimt minučių atliko M. Maksimov, tačiau jis nesukėlė didesnių problemų Š. Jurevičiui. „Banga“ ir toliau lieka nepralaimėjusi ir nepraleidusi nei vieno įvarčio.

Kitas rungtynes „Banga“ žais kovo 25 dieną (antradienį) 17 valandą su Panevėžio „Ekranu“.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,