Mano Gargždai



Apskrities postuose sulaikyti 2 ieškomi asmenys, 7 piliečiai sulaukė protokolų už pasipriešinimą pareigūnams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Šeštadienį Klaipėdos apskrities pareigūnai toliau budėjo postuose ir užtikrino, jog nesant būtinybei piliečiai nevažinėtų į Klaipėdos apskrities miestus ir miestelius.

 

Tradiciškai, daugiausia norinčių patekti buvo į Klaipėdą ir Palangą. Iš viso šeštadienį 34 apskrities postuose patikrinta apie 10 000 automobilių, beveik 1 000 iš jų teko apsisukti ir grįžti atgal. Neturint rimtos priežasties kelionei Klaipėdą neįleisti 795 vairuotojai (iš jų 14 dviratininkų). Postuose į uostamiestį budintys pareigūnai vakar taip pat sulaikė ir du ieškomus asmenis – vienas jų skolininkas, ieškotas antstolių, kitas slapstėsi siekdamas išvengti karinės tarnybos.

Tuo tarpu į Palangą pareigūnai per parą neįleido 66 automobilių. Kaip ir vakar – paryčiais į pajūrio kurortą bandė prasmukti ir neblaivus vairuotojas – taksi automobilį vairavusiam vyrui nustatytas 0,59 prom .neblaivumas.

Per parą postuose dirbantys pareigūnai surašė 11 protokolų pagal ANK 45 str., dar 7 piliečiai, nepaklusę teisėtiems pareigūnų reikalavimams „užsidirbo“ protokolus pagal ANK 506 str. – vienas jų triukšmavo Skuodo patikros punkte atsisakęs pateikti dokumentus, dar vienas pilietis uostamiestyje vairavo automobilį kalbėdamas telefonu, o perspėtas pareigūnų kėlė triukšmą, konfliktavo, be pareigūnų leidimo lipo iš automobilio.

Tuo tarpu Klaipėdos rajone, Vėžaičiuose pilnutėlis automobilis stabdomas pareigūnų nestojo, o pavijus, visi penki automobilyje buvę vaikinai konfliktavo, priešinosi pareigūnams, vienas jų net kėsinosi spirti policininkui, tad visiems penkiems buvo surašyti protokolai ir už pasipriešinimą (ANK 506 str.) ir už karantino taisyklių pažeidimą (ANK 45 str.).

Neturintiems nuo penktadienio privalomų apsauginių veido kaukių, pareigūnai jas padovanojo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 174 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,