Mano Gargždai



Svarbi informacija, kurią nuo jūsų slepia geriausi pokerio kambariai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Pokeris online – terminas, skirtas apibūdinti internetinę platformą ar svetainę, kur organizuojami azartiniai pokerio lošimai. Tai yra be galo pelningas verslas, kuris visame pasaulyje, kiekvienais metais generuoja ne milijonus, o milijardus JAV dolerių pajamų.

 

Tiesa, ta veikla nėra tokia jau paprasta, mat pokerį organizuojančios bendrovės laviruoja tarp įstatymo ir nusikaltimo, slepia tikrąsias realijas bei pelnosi iš pažeidžiamiausių žmonių. Štai keletas įdomių dalykų, kurių jums tikrai nesako net ir geriausi pokerio kambariai.

 

Geriausi pokerio kambariai turi daug veiklos paslapčių

Tarp jūsų žaidžia jų šnipas

Tikra tiesa, bet į žvalgybą pokerio kambariai investuoja ne mažiau nei Lietuvos valstybė. „Šnipai“ dažniausiai tikrina tai, kaip veikia sistema, ieško klaidų ir medžioja sukčius. Jų tikrai niekada neatskirsite nuo paprastų žaidėjų, nes jie elgiasi taip, kaip parasti žaidėjai ir statymus atlieka tokius, kokius rinktųsi paprasti žaidėjai.

Viename interviu, didelio pokerio kambario vadovas teigė, kad tokių „šnipų“ turi būti daug, mat vienas stalas (room) turi būti tikrinamas kas 8 valandas.

Tiesa, paprastai šios profesijos atstovai jau imasi rafinuotesnio veiksmo. Prie stalo jie prisijungia tada, jeigu kažkas laimi be galo dideles sumas arba gaunamas pranešimas/įspėjimas apie keistą veiklą.

 

Apie 7 proc. žaidėjų yra prasiskolinę

Taip, maždaug 7 procentai žaidėjų, kurie šiuo metu lošia pokerį kambariuose turi neigiamą balansą arba nulį savo banko sąskaitose. Jie yra priklausomi nuo lošimų arba pokerio griebėsi kaip paskutinės vilties šiaudo, kuris galbūt ištrauks juos iš skolų.

 

Tai, kas gali paliesti ir jus

Net ir geriausi pokerio kambariai veikia „pilkojoje zonoje“

Jūs turbūt nežinote, kad vieni garsiausių nuotolinių lošimų organizatorių yra registruoti Maltoje, Kipre, Kaimanų Salose, Karibuose ar tose šalyse, kur mokesčiai labai maži, o apribojimų vykdomai veiklai beveik nėra.

Tiesa, taip apeinami įstatymai tose šalyse, iš kurių kilusi didžioji dauguma šių pokerio kambarių narių.

Tiesa, Lietuvoje visi nuotoliniai lošimai, kurie neatitinka įstatymų – blokuojami, todėl prie beveik visų pokerio kambarių legaliai prieiti nepavyks. Net, jeigu reziduojate užsienyje ar randate tokį pokerio kambarį, kuris nėra užblokuotas, nepamirškite, kad ten įdėję savo pinigus, jų galite netekti visam laikui.

Jeigu esate LR piliečiai, iškilus ginčui, jokie įstatymai jūsų nebesaugos ir su savo pinigais gali tekti atsisveikinti ilgam.

 

Jie gali tapti stambaus masto pinigų plovyklomis

Pokerio kambariai netikrina klientų mokumo ir dėl to jais gali naudotis nusikalstama veikla besiverčiantys asmenys. Tai – anokia naujiena, tokiomis schemomis naudojasi ne vieną kriminalinė organizacija visame pasaulyje.

 

Lietuvoje – legalus tik vienas ar du

Jau minėjome, kad daugumos pokerio kambarių pasiekti neturite galimybės. Aišku, apeiti apribojimus XXI amžiuje nėra sunku, tačiau kaip ir minėjome, legaliai pokerį žaisti nuotoliniu būdu galima tik keliose vietose.

Žaisdami nelegaliai ne tik rizikuojate savo turtu, tačiau ir tą dieną, kada pagaliau pradės efektyviai veikti kibernetinis saugumas – galite būti patraukti atsakomybėn ir mokėsite baudą.

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 215 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,