Mano Gargždai



Atskleis jaunimo idėjas ir veiklas naujose Klaipėdos erdvėse

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

„Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ projekto komandai birželis buvo intensyvus. Jau įvyko du projekto platformų prisistatomieji renginiai. Birželio 30 d. 18.30 val. prisistatymo estafetę perima projekto krypties „Atskleisk“ komanda, pasirengusi dėl Klaipėdos jaunimo eiti ne pačiu lengviausiu keliu.

 

Kviečiame pasimatyti naujai atsidariusioje industrinėje Klaipėdos erdvėje – „HOFAS“ – kieme, kur susitinka draugai. Krypties „Atskleisk“ siekis yra atkreipti dėmesį į Klaipėdos miesto erdves bei galimybes jas pritaikyti jaunimo poreikiams. VšĮ „Projektas LT“ komanda, atstovaujanti platformą „Erdvės“ sako, kad užteks renginių miesto centre. Atėjo laikas nuobodžias miesto vietas transformuoti į traukos objektus bei pritaikyti erdves kūrybai plačiąja prasme.

VšĮ „Lietuviškos šventės“, įgyvendindama platformos „Spalvos“ veiklas, siekia sukurti terpę atvirai bręsti. Tikimasi, kad šios platformos dėka, Klaipėdos miestas taps atviresnis ir sąmoningesnis jautrių visuomenės grupių atžvilgiu.

Platforma „Šiaurė-Pietūs“ apjungia net tris skirtingas veiklos sritis. Pagrindinė platformos koordinatorė Socialinių mokslų kolegija kartu su partneriais atskleis, kaip po viena platforma gali tilpti kultūra, sportas ir bendruomeniškumas. Nors Šiaurė-Pietūs platformos įgyvendinimo komandoje susibūrę skirtingi žmonės, bet užtikrintai vieningi ir energingi.

Birželio 30 d. susiburkime ir kartu su Simu Buziliausku bei „Choose Klaipėda“ projekto ambasadore Emile Jasaite padiskutuokime, kokį miestą norime kurti ir kokią visuomenę jame ugdysime. Krypties „Atskleisk“ komanda pažada, kad renginyje bus geras ne tik turinys, bet ir forma, kurią užpildys šokių studijos Intrus šokėjai bei Jotvilas Švirinas. Vakaro vinimi taps grupės „ROYCE“ narių Ilja Gun ir Karolio Žioltikovo akustinis pasirodymas, o vakarėlį pratęsime gaudydami Endrio DJ muzikos bangas.

Susitinkame gyvai „HOFAS“ arba online Sweet Spot Live kanale.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 204 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,