Mano Gargždai



Gargžduose – naujas ir modernus autoservisas

Įvertinkite šį įrašą
(16 balsai)
,,Mūsų serviso pažadas – remontuosime sparčiai, kokybiškai, profesionaliai. Darbo laiką derinsime prie savo klientų", - žadėjo naujo autoserviso vadovas Šarūnas Dužinas ,,Mūsų serviso pažadas – remontuosime sparčiai, kokybiškai, profesionaliai. Darbo laiką derinsime prie savo klientų", - žadėjo naujo autoserviso vadovas Šarūnas Dužinas

Gargžduose, Dariaus ir Girėno gatvėje esančiuose garažuose pradėjo veikti naujas automobilių servisas. Jo vadovas Šarūnas Dužinas sako, kad servise remonto darbai bus atliekami su nauja technika, kurios Gargžduose daugiau nėra.

Autoservise du profesionalūs automobilių mechanikai remontuos važiuokles, montuos ir balansuos padangas, keis tepalus, pildys kondicionierius, pririš slėgio daviklius ir atliks labiausiai reikalingas automobilių remonto procedūras. Klientai čia galės pasinaudoti ir ne visuose servisuose teikiama ratlankių lyginimo paslauga. Remonto darbams servise sumontuota naujausia technika.

Serviso vadovas Š. Dužinas itin džiaugiasi, kad automobilių savininkams galės pasiūlyti saugų žemo profilio padangų montavimą.

„Turime žemo profilio padangų montavimo stakles. Tokio tipo padangų montavimo staklių Gargžduose, mano žiniomis, niekas neturi ir tokias padangas turinčių automobilių savininkams tekdavo gerokai pasukti galvą, kur remontuoti automobilį. Be kitos naujos technikos galime pasigirti itin tiksliomis balansavimo staklėmis“, –  kalbėjo Š. Dužinas.

 

Atidarymo proga – nuolaidos

Tik ką veikti pradėjusiame servise atidarymo proga automobilių savininkams bus taikomos nuolaidos. Taip pat čia bus galima įsigyti reikalingų detalių geromis kainomis. Servise bus galima nusipirkti ir langų bei aušinimo skysčių, kurių kainos – kaip pas gamintojus, be antkainio.

„Nuolatiniams klientams taikysime nuolaidas. Mūsų serviso pažadas – remontuosime sparčiai, kokybiškai, profesionaliai. Darbo laiką derinsime prie savo klientų. Jei prireiks, serviso durys bus atvertos ir savaitgaliais – jei klientas neturėtų laiko darbo dienomis arba automobiliui prireiktų greito remonto“, – pažadėjo Š. Dužinas.

Kontaktinis tel. nr. 8 646 10433

Naująjį autoservisą galite rasti čia:

 

 

 

Liepos Savickaitės nuotraukos:

2 komentarai

  • Nulėkiau savaitgalį pasidomėti stabdžių kaladžių kainų Gargžduose autodalių parduotuvėse, tai apie 80Lt už normalias, o šitam servise kaina 80Lt už tokias kalades įskaitant pakeitimą. Geros kainos, geras aptarnavimas, rekomenduoju

    Pranešti Tomas Pirmadienis, 2014 balandžio 07 22:27 Komentaro nuoroda
  • apsilankiau siandiena, ratus montuoja labai kruopsciai, manau meginsiu ir vaziuokle tvarkyti

    Pranešti Mindaugas Ketvirtadienis, 2014 balandžio 03 23:54 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 245 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,