Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų „Gargždai“ ekipoje naujas dalininkas – uostamiesčio verslininkas Ovidijus Jakubaitis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

„Vienos mano įmonės darbuotojų, tuo pačiu ir buvęs mano kolega Aidas Viršilas, prieš keletą sezonų atstovavęs Gargždų krepšinio ekipai, užsiminė, kad šią vasarą vienas klubo dalininkų (Arminas Linkauskas – aut. past.) nori parduoti savo dalį. Po pokalbio su Arminu per daug nesvarsčiau, supratau, kad galima su šiuo klubu pasiekti sportinių aukštumų, o aš visada pasinėręs į tam tikrą sritį siekiu aukščiausių tikslų“, – apie savo sprendimą prisijungti prie Gargždų klubo komentavo O. Jakubaitis.

 

Naujasis klubo dalininkas ilgą laiką dirbo bankininkystės srityje, šiuo metu užsiima taip pat ir konsultavimo, statybų verslu.

Ovidijus Jakubaitis nėra naujokas krepšinio pasaulyje. Ne vienerius metus glaudžiai bendradarbiavo ir rėmė Klaipėdos „Neptūno“ ekipą, kuri tuo metu demonstravo geriausius rezultatus klubo istorijoje žaisdami Eurolygoje.

Gargždų „Gargždai“ dalininkas nusiteikęs itin rimtai: „Atėjimu į klubą nesu linkęs tiesiog pažaisti, įsivardinau pagrindinį tikslą – patekti į Lietuvos krepšinio lygą. Šį tikslą kartu su Jonu Dumašiumi (kitu ekipos dalininku – aut. past.) pristatėme ir Klaipėdos rajono merui bei Administracijos direktoriui, kurie buvo kiek nustebę, bet mes einame su aukščiausiais tikslais ir tikime tuo, ką darome.“

Optimizmu trykštantis Ovidijus, kalbėdamas apie komandos komplektavimo darbus, džiaugiasi sėkmingais pirmaisiais komandos nariais bei pabrėžė, kad dėl susiklosčiusios situacijos pasaulyje, galima sudrebinti rinką ir į komandą pakviesti žaidėjų ne tik žaidusių Nacionalinėje krepšinio lygoje, bet ir kitose aukščiausiose užsienio lygose ir, žinoma, LKL žaidėjus.

„Manau, kad gerai sukomplektuotoje komandoje turi atsispindėti patirties ir jaunystės balansas. Jaunimas turi turėti, iš ko mokytis, kur tobulėti, o reikiamu momentu pagalba iš patyrusių žaidėjų tikrai padeda. Gargžduose auga puikus jaunimas, artėjantį sezoną antroji miesto ekipa žais Regionų krepšinio lygoje, jiems klubo durys yra atviros, jeigu tik įrodys tai savo rezultatais. Galime sakyti, kad viena ateities vizijų yra kurti krepšinio piramidę Klaipėdos rajono centre“, – apie komandos viziją kalbėjo O. Jakubaitis.

„Labai džiugu, kad naujuoju komandos dalininku tapo Ovidijus, patirties krepšinio pasaulyje turintis asmuo, pasižymintis optimizmu bei sėkmingu projektų įgyvendinimu padės komandai artėjantį sezoną miestiečius džiuginti pergalėmis ir siekti aukščiausių vietų“ – sakė Gargždų „Gargždai“ komandos direktorius Justas Bražas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,