Mano Gargždai



Klaipėdos valstybinėje kolegijoje – rekordinis skaičius stojančiųjų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
KVK nuotr. KVK nuotr.

Klaipėdos valstybinė kolegija priėmė rekordinį skaičių pirmakursių ir tapo daugiausiai studentų į bakalauro studijas sulaukusia aukštąja mokykla uostamiestyje.  

 

Jau per pirmąjį priėmimo etapą sutartis su kolegija pasirašė 900 būsimųjų studentų. Tai – penktadaliu daugiau negu pernai. Tikimasi, kad po antrojo priėmimo etapo įstojusiųjų skaičius perkops 1000.

„Susidomėjimas Kolegija išaugo, tai yra nuoseklaus darbo įvertinimas. Mumis pasitiki vis daugiau jaunų žmonių ir jų tėvų. Investicijos į studijų kokybę, dėstytojų kompetencijų augimą ir laboratorijas, atsipirko“, – džiaugėsi KVK direktorė Gražina Markvaldienė.  

Per pirmąjį studijų etapą daugiausiai susidomėjimo sulaukė Bendrosios praktikos slaugos, Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo bei Statybos inžinerijos programos. Džiugu, kad dažnai vyriškomis laikomas Statybos ir Automobilių transporto inžinerijos studijų programas renkasi ir merginos.

Edukologijos ir inžinerijos krypčių studijų programų populiarumą šiemet išaugino ir valstybės bei savivaldybės skiriamos stipendijos.

KVK dėkoja už pasitikėjimą ir kviečia aktyviai dalyvauti antrajame priėmimo etape. KVK rekomenduoja rinktis itin perspektyvias, paklausias, Vakarų Lietuvos regionui reikšmingas ir pelningas darbo vietas užtikrinančias studijų programas – Skaitmeninę geodeziją, Skaitmeninės rinkodaros komunikaciją, Turizmo verslą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,