Mano Gargždai



Vyresnio amžiaus žmonių stovykloje prasidėjo sveikuoliškas ruduo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Sveikatai palankus“ nuotr. VšĮ „Sveikatai palankus“ nuotr.

Sėkmingai startavusi vasarą, vyresnio amžiaus žmonių stovykla „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“ tęsiasi. Stovyklą organizuoja Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, įgyvendindamas ES finansuojamą projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

 

Rugpjūčio 31-ąją dieną, „Baniulių“ kaimo turizmo sodyboje, Klaipėdos rajone susirinko 25 aktyvūs vyresnio amžiaus stovyklautojai. Savaitės stovyklos programoje numatoma speciali mankšta, įdomūs ir įtraukiantys edukaciniai užsiėmimai ir informatyvios paskaitos. Laisvalaikis taip pat bus turiningas – diskusijos, fiziniai pratimai, kinas, protmūšiai ir šokiai!

Visą šią savaitę, iki pat rugsėjo 4-osios, paskaitas stovykloje ves savo srities specialistai, profesionalūs lektoriai. Teoriją papildys praktinės užduotys, kurios leis kompleksiškai ugdyti pagrindines sveikos gyvensenos kompetencijas. Nuostabi ir jauki aplinka, draugiški sodybos šeimininkai padės pirmąsias rudens darganas prasklaidyti ir pripildyti jaukumo. Ši stovyklos grupė su didele energija ir dar šildančiais vasaros prisiminimais pradeda kitokį, drąsesnį ir turiningesnį rudenį, atnešantį pokyčių jų kasdienybėje. Po savaitės stovykloje dalyviai gebės į(si)vertinti ne tik savo ir savo šeimos mitybą, žinoti esminius lėtinių ligų prevencijos, kraujotakos sutrikimų aspektus, bet ir dalintis sveikatingumo idėjomis savo bendruomenėse.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis, įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

 

Organizatorių nuotr.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 279 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,