Mano Gargždai



Gargžduose – nauja vieta paskanauti išskirtinės kokybės maisto

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Simos Ulvikienės ir „Mega Food Grill“ nuotr. Simos Ulvikienės ir „Mega Food Grill“ nuotr.

Jau savaitę Gargžduose, aikštelėje prie centrinio miesto stadiono (Kvietinių g. 26) sklinda gardūs, viliojantys maisto kvapai – čia įsikūrė lauko virtuvė „Mega Food Grill“. Maisto gamybos srityje ne vienerius metus besisukantis gargždiškis Šarūnas Dužinas gyventojams pasiūlys išskirtinės kokybės patiekalus, kepamus ant populiarių „KAMADO“ kepsninių. To iki šiol mieste nesiūlo nė vienas maisto tiekėjas.

 

Maisto furgono savininkas Š. Dužinas teigia, kad mintis kurti verslą Gargžduose kilo, nes mieste labai trūksta vietų, kur galima skaniai pavalgyti kokybiškai pagaminto maisto.

Keraminės kepsninės „KAMADO“ konstrukcija leidžia ilgai išsaugoti karštį ir pasiekti iki 400 °C kepimo temperatūrą. Taip pat kepsninėse galima labai tiksliai reguliuoti oro srautą bei temperatūrą.

„Kartą ragavę taip ruošto maisto visi netrunka įsitikinti nepriekaištingu skoniu, gardžiu dūmo aromatu, mėsa išlieka labai sultinga“, – sako Š. Dužinas, pats ištobulinęs siūlomų patiekalų receptus.

„Mega Food Grill“ siūlys keturių rūšių mėsainius – su anguso jautiena, plėšyta kiauliena, „grill“ vištiena ir vegetarišką su sojos paplotėliu. Išalkusiems siūloma paragauti ir „grill“ vištienos ar plėšytos kiaulienos su bulvytėmis ir „coleslaw“ salotomis. Virtuvės šefų ypatingasis patiekalas – kepsninėje kepti gardūs šonkauliukai, kurie tikrai nepaliks abejingų: „Jų kaina nemaža, nes tenka ilgai kepti, tačiau norintieji kokybės gaus tikrą delikatesą.“

Labai svarbu tai, kad „Mega Food Grill“ naudos tik aukščiausios kokybės šviežią mėsą, ir, žinoma, – jokios šaldytos produkcijos. Taip pat vietoje galima įsigyti ir profesionaliu kavos aparatu paruoštos kavos, ir su pienu be laktozės.

Užsakymus, gautus vietoje ar telefonu, virėjai, jei nėra didelės eilės laukiančių, pagamina per maždaug 10 minučių. Maistas patiekiamas ekologiškose popierinėse pakuotėse. Atsiimti užsakymą, pasak savininko, patogu – prie stadiono visada rasite vietą automobiliui parkuoti. Norintieji gali maistą valgyti ir vietoje, prie šalia esančių staliukų.

 

Planuojama, kad savaitgaliais „Mega Food Grill“, jeigu bus užsakymų, dirbs ir iki 23 val. „Mega Food Grill“ nuotr.

 

Š. Dužinas maisto tiekime – ne naujokas – jau ketverius metus sėkmingai vykdo prekybą lietiniais blyneliais („Crêpe“), kuriuos siūlo įvairių renginių dalyviams, taip pat šią vasarą pabandyta prisijaukinti Palangą – veikė to paties pavadinimo lauko terasa.

„Vasarą, kai dirbome Palangoje, sulaukėme maisto kritiko „Riebus katinas“, jis patiekalus įvertino aukščiausiu balu“, – džiaugėsi savininkas, akcentuodamas, kad tą pačią maisto kokybę gaus ir Gargždų klientai.

Žiemą planuojama pristatyti naujovę – tikras neapolietiškas rankomis minkomas picas, gaminamas be jokių pakaitalų, su itališkais miltais. Taip pat išplėsti desertų asortimentą, nes virtuvėje dirba konditeris.

Be to Š. Dužinas atskleidė, kad virtuvės šefai gali atvykti į Jūsų organizuojamą šventę ar renginį bei pasiūlyti „KAMADO“ kepsninėje kepto maisto ir Jūsų svečiams.

 

Užsakymai priimami tel. nr. 8 646 10 433.

Feisbuko paskyra - https://www.facebook.com/MegaFoodLt

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 790 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,