Mano Gargždai



Lyderių akademija jaunimui – vieta, kur gimė ir bus įgyvendintos iniciatyvos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

2020 m. rugpjūčio 24–26 d. Gribžės sodyboje susibūrė aktyviausias Gargždų jaunimas. Kartu su koučingo specialistu Aivaru Buitkumi jaunimas gilino ne tik teorines žinias, bet aktyviai dalyvavo praktinėse užduotyse.

 

Mokymų metu analizuotos temos: „Lyderystė – kas tai?“, „Koks yra lyderis?“, „Savęs pažinimas ir asmenybės augimas, komandinis darbas ir lyderystė“. Kartu su jaunimo reikalų koordinatore Adelija Radžiene jaunimas susipažino su projektų finansavimo galimybėmis Klaipėdos rajone, su paraiškų formomis, mokėsi jas pildyti.

Akademijoje jaunimas analizavo Gargždų mieto ir Klaipėdos rajono jaunimo galimybių ir poreikių patenkinimo sąlygas. 3 suformuotos komandos atliko SSGG analizę, kurią pristatysime Jaunimo reikalų tarybos posėdyje.

2 akademijos dieną suburtos 3 komandos ėmėsi idėjų paieškos. Kiekvienai komandai paskirtas 200 Eur biudžetas, kurį galės išnaudoti savo iniciatyvos įgyvendinimui. Visos sukurtos iniciatyvos bus įgyvendintos iki spalio 31 d. Kiekvienai komandai padės ir palydės įgyvendinimo kelyje jų mentoriai Neda Gaudutytė, Aivaras Buitkus ir Inesa Gaudutytė.

3 etapas – individualios mentorių konsultacijos komandų sudaryto plano įgyvendinimui. Mentoriai konsultuoja, tačiau patys neįgyvendina jaunimo sukurtų veiklų idėjų, taip siekdami sudaryti sąlygas jaunam žmogui patirti.

 

Organizatorių nuotr.

 

Jaunimo suburtos komandos planuoja įgyvendinti šias idėjas ir kviečia prisijungti:

I-oji komanda visus kviečia į protų mūšį, kurį organizuos 2020 m. spalio 9 d. 16.00 val. „Lijo“ restorano antrame aukšte. Komandų laukia puikūs prizai. Kviečiame registruotis telefonu 8 648 41 933 arba žinute Facebook‘e https://www.facebook.com/events/664905794143555/

II-oji komanda kviečia Gargždų socialinių paslaugų centro Vaikų dienos centro lankytojus į edukaciją „Dažymas marmuravimo dažais“, kuri vyks Gargždų atvirame jaunimo centre 2020 m. rugsėjo 23 d. 16.00 val.

III-oji komanda 2020 m. spalio 2 d. nuo 19 iki 22 val. organizuoja „90‘s style disco“ Gargždų kultūros centre. Bus renkamos lėšos beglobiams gyvūnams.

Kviečiame dalyvauti jaunimo iniciatyvose.

Lyderių akademija tai – vieta jauno žmogaus augimui. Tikimės, kad ši akademija taps tradicine kalve jaunuolių saviugdai, motyvacijai ir lyderystei.

Lyderių akademija finansuojama iš Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2020 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.5 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo Klaipėdos rajone programos. Projektą įgyvendina jaunimo organizacija „Alterno“.

Akimirkas iš renginių ir akademijos galite peržiūrėti JO ALTERNO Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/alternojorg

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 498 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,