Mano Gargždai



Naujienos dėl Tilto gatvės: kitą savaitę planuojama laikinai atidaryti eismą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
V. Šleiniūtės nuotr. V. Šleiniūtės nuotr.

Gyventojai, kasdien keiksnojantys darbininkus ir valdžią dėl tebesitęsiančių lietaus nuotekų tinklų statybos darbų Tilto gatvėje ir uždaryto eismo, artimiausiu metu galės trumpam pailsėti. Darbus vykdančios UAB „Terebro“ direktorius, projekto vadovas Tomas Karalevičius naujienų portalui mano-gargzdai.lt sakė, kad kitą savaitę tikimasi laikinai atidaryti eismą Tilto gatve.

 

Anot įmonės vadovo, dedamos visos pastangos, kad kelias kuo greičiau būtų atidarytas, šiuo metu ant vienos jo dalies vežama skalda.

Vairuotojai, pasak projekto vadovo, galės važiuoti abiem kelio juostomis, tačiau viena jos dalis bus dar neasfaltuota – užberta skalda, o kitoje – sena asfalto danga.

„Viskas priklausys nuo tiekimo, šiuo metu stringa skaldos tiekimas dėl geležinkelio problemų, bet tikimės, kad viskas bus gerai, ir patys turime prisivežę skaldos, gal ir jos užteks“, – optimistiškai buvo nusiteikęs T. Karalevičius.

Jis pridūrė, kad laikinai atidarius Tilto g., bus uždaryta Klaipėdos g. atkarpa: „Darbai tęsis ir vamzdžiai bus klojami nuo Teismo pastato iki autobusų stotelės.“

Anot projekto vadovo, įvykdžius darbus ten, bus planuojami asfalto klojimo darbai ant visos remontuojamos atkarpos. Kol kas įvardinti tiksliai, kada vyks šie darbai, negalėjo, bet preliminariai nurodė spalį–lapkritį. Tuomet Tilto gatve eismas ir vėl bus uždarytas.

Naujos lietaus nuotekų trasos statybos darbai kainuos 495 tūkst. eurų Savivaldybės biudžeto lėšų. Darbus atlieka UAB „Terebro“. Primename, kad eismas Tilto gatve buvo uždarytas liepos 20-ąją. 

 

Virginijos Šleiniūtės nuotraukose – vykdomi darbai:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 277 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,