Mano Gargždai



Pasibaigė pirmojo etapo mažų miestelių krepšinio pirmenybės

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Pirmojo etapo mažų miestelių krepšinio pirmenybėse komandos buvo suskirstytos į keturis pogrupius pagal geografinę padėtį. Norą dalyvauti turnyre iš viso pareiškė 15 Klaipėdos rajono komandų.

 

A pogrupis: (Sendvaris, Kretingalė, Plikiai ir Sudmantai).

B pogrupis: (Agluonėnai, Priekulė ir Dreverna).

C pogrupis: (Endriejavas, Judrėnai, Daukšaičiai ir Veiviržėnai).

D pogrupis: (Dauparai, Šiūpariai, Vėžaičiai ir Lapiai).

 

Pirmojo etapo metu komandos sužaidė po dvejas varžybas su kiekviena savo pogrupio komanda, vienerias – namuose, o kitas – išvykoje. Geriausiai iš A pogrupio sekėsi Sudmantų komandai. Iškovojusi 5 pergales ir patyrusi vieną pralaimėjimą, ji iškovojo pirmąją vietą grupėje. Antroji vieta atiteko Plikių miestelio komandai. Nors Plikiai kaip ir Kretingalė surinko vienodą skaičių pergalių, bet dėl geresnio tarpusavio santykio Plikiams atiteko antroji vieta. Treti liko Kretingalės krepšininkai, iškovoję 3 pergales ir patyrę 3 pralaimėjimus. Ketvirtoji vieta atiteko Sendvario komandai, 1 pergalė ir 5 pralaimėjimai.

B pogrupyje stipriausi buvo Drevernos krepšininkai, nepralaimėję nė vienų varžybų. Jie iškovojo pirmąją vietą grupėje. Su dviem pergalėmis ir dviem pralaimėjimais antri liko priekuliškiai. Pergalės skonio nepatyrė Agluonėnų komanda. Šį kartą ji liko trečia.

C pogrupyje varžėsi keturios komandos. Dvi komandos – Endriejavas ir Veiviržėnai – iškovojo po 5 pergales ir patyrė po vieną pralaimėjimą, bet dėl geresnio tarpusavio santykio pirmoji vieta atiteko Veiviržėnų komandai. Antri liko Endriejavo krepšininkai. Dėl geresnio taškų santykio trečią vietą užėmė Daukšaičių komanda, o ketvirti liko Judrėnai.

Penkias pergales iškovojusi ir vieną pralaimėjimą patyrusi Šiūparių komanda tapo D pogrupio pirmojo etapo nugalėtoja. Antra liko Vėžaičių komanda, laimėjusi 4 ir pralaimėjusi 2 varžybas. Trečioji vieta atiteko Dauparams, 3 pergalės ir 3 pralaimėjimai. Ketvirta liko Lapių komanda, deja, šį kartą jiems nepavyko laimėti nė vienų varžybų.

Dėkojame komandų žaidėjams, vadovams, sirgaliams ir visiems prisidėjusiems prie šio turnyro rengimo bei linkime sėkmės antrajame šio turnyro etape, kuris prasidės rugsėjo mėnesį. Tiems, kuriems šį kartą mažiau pasisekė, linkime nenusiminti, per vasarą pasitreniruoti, sustiprėti ir rudenį ruoštis naujoms kovoms – prasidėsiančiam antram šio turnyro etapui.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 363 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,