Mano Gargždai



Gargžduose gyvenantys tėvai kviečiami į atvirą diskusiją dėl žaidimų aikštelės parke

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Kaip žinia, šiuo metu rengiamas Gargždų miesto parko techninis darbo projektas. Atsižvelgiant į finansines galimybes, planuojama optimizuoti projekto sprendinius ir pagal juos pradėti realius darbus Gargždų miesto parke.

 

Savivaldybė gavo iš architektų siūlymus dėl vaikų žaidimo aikštelės. Architektai siūlo vaikų žaidimo aikštelę formuoti iš jau dabar parke esančių įrenginių (juos perkeliant tik į kitą vietą), integruojant juos į natūralumu ir žaismingumu pasižyminčius naujus įrenginius. Žaidimų aikštelėje tarsi atskirai formuojamos erdvės mūsų mažiesiems, vyresniems vaikams, taip pat atsiranda erdvė, kurioje vaikai galės per patyrimą susipažinti su muzikos garsais, atsikvėpti. Patiems judriausiems siūloma įrengti nusileidimo lyną, kuris, tikimės, atneš naujų ir smagių potyrių. Žaidimų aikštelė bus apšviesta, formuojami keli blokai suoliukų, kur tėvai galės saugai ir patogiai prižiūrėti savo mažuosius.

Kadangi tikime, kad ši erdvė bus viena lankomiausių vietų parke, kviečiame visus, kurie planuoja naudotis šia erdve, į konsultacijas. Mums rūpi šią erdvę paversti ne tik saugia ir funkcionalia, bet ir patrauklia, žaisminga.

Viešos konsultacijos vyks nuotoliniu būdu ketvirtadienį (lapkričio 12 d.) nuo 17 val. Konsultacijose taip pat dalyvaus mūsų partneriai UAB „AKETURI ARCHITEKTAI“, kurie mielai sutiko pristatyti visuomenei parengtus vaikų žaidimo aikštelės sprendinius bei dalyvauti diskusijoje.

Norinčius dalyvauti viešoje konsultacijoje iki lapkričio 12 d., 15 val., prašome kreiptis į Klaipėdos rajono savivaldybės mero patarėją Tomą Tuzovaitę-Markūnienę elektroniniu paštu . Tik užsiregistravusiems asmenims bus atsiųsta transliacijos nuoroda.

Klaipėdos rajono savivaldybė realius II etapo Gargždų parko tvarkymo darbus planuoja pradėti kitais metais. Iš savivaldybės biudžeto parko tvarkybai per ateinančius dvejus metus yra skirta 800 tūkst. Eur. Turime tikslą darbus pradėti jau kitais metais ir per ateinančius kelerius metus Gargždų parke įrengti ne tik mažiesiems ir sportuojantiems skirtas erdves, bet ir – apšvietimą, atnaujinti takus, laiptus, įrengti amfiteatrą, įprasminti istoriškai svarbius objektus ir kt.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 242 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,