Mano Gargždai



Parengtas vaikų saugumo klausimynas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepik.com nuotr. Asociatyvi Freepik.com nuotr.

Įgyvendinant Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos inicijuotą bandomąjį projektą, skirtą didinti saugumą mokyklose, parengtas vaikų saugumo klausimynas, skirtas tėvams.     

 

Vaikų saugumo klausimynas, skirtas tėvams (globėjams) – pagalbininkams tėvams (globėjams), padėsiantis įsitikinti, ar tinkamai rūpinamasi savo vaikų saugumu bei įsivertinti turimas žinias apie vaikų saugumą įvairiose srityse. Klausimynas sudarytas iš tokių potemių: bendrasis saugumas, saugumas elektroninėje erdvėje, draudžiamų medžiagų vartojimo prevencija, seksualinė prievarta, pagalbos kontaktai.      

„Vienas svarbiausių saugumo garantų – žinojimas, ką veikia jūsų vaikas ir atviras bendravimas. Tikimės, kad šis klausimynas padės tėveliams geriau suprasti savo vaikus ir juos supančius galimus pavojus“-teigia policijos generalinis komisaras Renatas Požėla.     

Klausimynas ne tik padės geriau suprasti, kaip apsaugoti vaikus nuo galimų pavojų, bet ir padės rasti naudingų patarimų ir atsakymus į rūpimus klausimus, bei padės sužinoti, kur kreiptis pagalbos ištikus sudėtingai situacijai. Klausimynas yra anonimiškas, todėl tikimasi, kad tėvai pateiks objektyvius atsakymus – objektyviai įsivertins situaciją.     

Klausimyną galite rasti paspaudę šią nuorodą

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 52 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,