Mano Gargždai



Per Velykas į ligoninės priimamąjį plūdo traumuoti gyventojai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Greitosios medicinos pagalbos iškvietimų skaičius šventinį savaitgalį neviršijo normos. Stasio Šeštausko nuotr. Greitosios medicinos pagalbos iškvietimų skaičius šventinį savaitgalį neviršijo normos. Stasio Šeštausko nuotr.

Klaipėdos rajono medikai teigia, kad šventinį savaitgalį pavyko išvengti didesnių incidentų. Tačiau į ligoninę pagalbos kreipėsi neįprastai daug traumuotų pacientų.

 

Gargždų ligoninės vyriausioji gydytoja Alma Grikšienė nurodė, kad pirmadienį į ligoninės priimamąjį kreipėsi ženkliai daugiau pacientų.

„Chirurgas vakar konsultavo 13 pacientų. Žmonės atvyko dėl lūžusių kaulų, žaizdų. Šventės galėjo turėti įtakos didesniam traumų skaičiui“, – kalbėjo A. Grikšienė.

Vyriausioji gydytoja teigė, kad alkoholiu apsinuodijusių pacientų nepasitaikė.

Gargždų greitosios medicinos pagalbos skyriaus vyriausioji slaugytoja Genovaitė Kubilienė informavo, kad greitosios pagalbos iškvietimų skaičius šventinėmis dienomis neviršijo įprasto vidurkio. Medikai buvo kviečiami 15-20 kartų per parą.

„Buvo kiek daugiau iškvietimų dėl traumų: griuvimų su lūžiais ir panašiai. Girtumų, kaip ir visada, mes turime. Autoįvykių nebuvo. Tiesiog dirbome įprastai“, – teigė G. Kubilienė.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 165 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,