Mano Gargždai



Dėl Rietavo savivaldybės Mero taurės varžėsi ir gargždiškiai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždų vyrai – Sergejus Smyslovas, Tadas Nimyčius, Robertas Jurjonas, Laurynas Gečas, Deividas Žukauskas ir Remigijus Žukauskas – iškovojo pirmąją vietą. Sporto centro nuotr. Gargždų vyrai – Sergejus Smyslovas, Tadas Nimyčius, Robertas Jurjonas, Laurynas Gečas, Deividas Žukauskas ir Remigijus Žukauskas – iškovojo pirmąją vietą. Sporto centro nuotr.

Rietave balandžio 12 d. buvo skirta tinkliniui. Kasmet vykstantis turnyras ir šiemet atriedėjo į Rietavo sporto sales. Dėl Rietavo savivaldybės Mero taurės varžėsi komandos iš Plungės, Tauragės, Gargždų, Klaipėdos, Pagėgių, Radviliškio ir Rietavo.

 

Moterys žaidė Rietavo Lauryno Ivinskio gimnazijos mažojoje salėje, o vyrų varžybas stebėti ir juos palaikyti daug susidomėjusių tinklinio fanų sugūžėjo į Žemaitijos kolegijos sporto salę. Gargždų merginos be didesnio vargo įveikė Pagėgių komandą. Rietavo ir Klaipėdos merginos pasipriešino labiau, bet gargždiškės buvo pajėgesnės. Radviliškio moterų komanda buvo pasistiprinusios žaidėjomis iš Panevėžio ir Šiaulių, tad mūsų sportininkėms nepavyko palaužti jų geros gynybos, sustabdyti puolimo. Gargždų moterys liko patenkintos ir antrąja vieta.

Gargždų vyrams pasisekė labiau. Savo pogrupyje nesunkiai įveikę Rietavo ir Tauragės komandas, dėl pirmosios vietos susirungė taip pat su Radviliškio komanda. Kova buvo įtempta, tačiau gargždiškiams labiau sekėsi, jie nugalėjo rezultatu 2:1. Po įnirtingos kovos Gargždų vyrai rezultatu 2:1 įveikė radviliškiečius ir tapo pirmi. Naudingiausio žaidėjo prizai atiteko Mildai Valytei ir Deividui Žukauskui. Gargždiškiai dėkoja sirgaliams, aktyviai palaikiusiems komandas, ypač Lukui, Snieguolei, Eugenijui, Algiui.

 

Moterų komanda. Iš kairės į dešinę: Jolita Narkevič, Milda Valytė, Vilma Gečienė, Agnė Janutaitė, Sandra Gaudutytė, Jolanta Žukauskienė. Sporto centro nuotr.:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 258 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,