Mano Gargždai



Vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų kroso estafečių varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Zigmo Bitino nuotrauka. Zigmo Bitino nuotrauka.

Balandžio 24 dieną Gargždų sporto mokyklos stadiono teritorijoje vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų kroso estafečių varžybos. Į jas atvyko 8 komandos, po 4 merginas ir 4 vaikinus kiekvienoje. Merginos bėgo 500 metrų, vaikinai – 1 000.

 

Nuo pat starto į priekį išsiveržė Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos sportininkai. Nuo jų nedaug atsilikę laikėsi Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos bėgikai. Būtent šios dvi komandos ratas po rato nutolo nuo savo persekiotojų ir pabaigoje tik tarpusavyje sprendė, kas iškovos nugalėtojo titulą. Varžybų atomazga įvyko septintame etape, kada priekuliškė Eglė Morenaitė aplenkė savo varžovę ir nubėgo į priekį. O iš jos estafetės lazdelę perėmęs Teodoras Padagas tiktai įtvirtino pergalę. Nugalėtojams atstovavo Armantas Jurgelevičius, Martinas Vilkas, Tomas Paulavičius, Teodoras Padagas, Roberta Kirsnickaitė, Laura Bagdonaitė, Violeta Kuldaitė ir Eglė Morenaitė.

Kova dėl trečios vietos virė iki pat finišo. Į šią poziciją išsiverždavo tai viena, tai kita komanda. Galop ją iškovojo galingai finišavę Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos moksleiviai. Ketvirta liko Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazija, penkta – Dovilų pagrindinė mokykla, šešta – Vėžaičių pagrindinė mokykla, septinta – Plikių Ievos Labutytės pagrindinė mokykla, aštunta – Gargždų „Minijos“ progimnazija.

Zigmo Bitino nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 221 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,