Mano Gargždai



„Banga“ pralaimėjo „Sūduvai“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Jurgitos Riekašienės nuotr. Jurgitos Riekašienės nuotr.

Šeštadienį Gargždų miesto stadione „Bangai"“ teko antrą kartą iš eilės pripažinti varžovų pranašumą. „Sūduva“ atsirevanšavo už pralaimėjimą pirmajame ture.

Iš rungtynių protokolo. Banga (Gargždai) - Sūduva (Marijampolė) 0:1 (0:0). Teisėjas - S.Slyva (Kaunas), 1000 žiūrovų

Įvartis: 55 min. M.Grigaravičius (Sūduva).

Įspėjimai: 8 min. T.Snapkauskas (Sūduva).

„Bangos“ sudėtis: S.Arshiev, D.Arlauskis, A.Epifanov, A.Verbetchi, A.Stezhka (33' M.Khablov), S.Shevchuk (90+1' A.Marcinkevičius), A.Butkus, A.Russkikh, K.Urbaitis (88' M.Kura), E.Grigaitis, A.Staponka. Atsargoje liko: Š.Jurevičius, Z.Karkusov, D.Pačkauskas, A.Tcallagov.

Tik artėjant pirmojo kėlinio viduriui komandos surengė pirmąsias grėsmingesnes atakas. Iš pradžių marijampoliečių vartininkas D.Bartkus atrėmė D.Arlauskio smūgį galva, o netrukus jau gaisras kilo prie „Bangos“ vartų, kai praktiškai vienas prieš vartininką iššokęs iš toli netiksliai smūgiavo T.Radzinevičius. Netrukus komandos dar kartą apsikeitė pavojingais išpuoliais. Svečiams nepavyko tiksliai smūgiuoti iš baudos aikštelės, o E.Grigaičio tolimą smūgį atrėmė D.Bartkus.

Antrąjį kėlinį aktyviau pradėjo „Banga“, tačiau pati netrukus buvo nubausta už neatidumą. Po pražangos aikštės viduryje marijampoliečiai greitai įžaidė kamuolį ir kairiuoju kraštu pasiuntė į priekį M.Grigaravičių. Šis, išbėgęs vienas prieš S.Arshiev, iš gana aštraus kampo smūgiavo tiksliai - 0:1.

Pelnę įvartį svečiai atsitraukė ir sutelkė visą dėmesį savų vartų gynybai, karts nuo karto ieškodami galimybių kontratakomis užklupti „Bangą“. Mūsų komandai niekaip nesisekė pralaužti svečių įtvirtinimų - tolimais smūgiais siunčiamas kamuolys skriejo greta vartų, o perdavimus į baudos aikštelę gana užtikrintai nutraukdavo „Sūduvos“ vartininkas ir gynėjai.

Finalinis teisėjo švilpukas užfiksavo antrąjį pralaimėjimą savo aikštėje.

Kitas rungtynes „Banga“ žais trečiadienį, balandžio 30 dieną, 19 valandą Klaipėdoje su „Klaipėdos granitu“. Tai bus atsakomasis Taurės pusfinalio susitikimas, po kurio paaiškės, kuri komanda pratęs kovą dėl taurės.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 247 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,