Mano Gargždai



Ugniagesiai gelbėjo inžinerinių tinklų vamzdyje įstrigusią mergaitę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr. Asociatyvi Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr.

Balandžio 12 d., 14.04 val., gautas pranešimas, kad Klaipėdos r., Kretingalės sen., Bruzdeilyno k., Bruzdeilyno g., naujai suformuotame žemės sklype, 2,5 metų mergaitė įkritusi įstrigo (50 cm skersmens) inžinerinių tinklų vamzdyje.

 

„Šeima su dviem mažamečiais vaikais buvo atvažiavusi tvarkyti sklypo, – sakė Klaipėdos PGV Pajėgų valdymo skyriaus vyresnysis specialistas Mindaugas Lengvinas, buvęs nelaimės vietoje. – Mergaitė vaikštinėdama lauke nepastebėjo kanalizacijos vamzdžio, kuris buvo lygus su žeme, ir įkrito. Laimei, jame tuo metu nebuvo vandens. Atvykę ugniagesiai vaiko negalėjo pasiekti rankomis, nes mergaitė buvo įstrigusi 50 centimetrų skersmens vamzdyje maždaug 2 metrų gylyje. Tada jie užkabino gaisrinių žarnų laikiklį už kapišono ir ją iškėlė. Visa gelbėjimo operacija užtruko apie 2 minutes.“

Išgelbėta sąmoninga mergaitė buvo perduota greitosios pagalbos medikams ir išvežta į gydymo įstaigą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, šiemet autoavarijose ir buityje ugniagesiai išgelbėjo 7 vaikus. Pernai įvairių įvykių metu išgelbėti 27 vaikai.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 581 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,