Mano Gargždai



Netikėta gyvūno gelbėjimo operacijos atomazga: rate įstrigusį gatvinį katiną automobilio savininkė nusprendė pasilikti

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Šis posakis puikiausiai iliustruoja trečiadienį uostamiesčio ugniagesių atliktą gelbėjimo operaciją. Išgelbėtas gatvėje gyvenantis katinas surado naujus namus.

 

Klaipėdos priešgaisrinę gelbėjimo valdybą nerimastingas pranešimas trečiadienį (vasario 8 d.) pasiekė netrukus po vidudienio. Bendrosios pagalbos telefono numeriu 112 paskambinę klaipėdiečiai pakvietė kuo greičiau atvykti į vieno Baltijos prospekto daugiabučio namo kiemą.

Apie 12.24 val. žmonės sunerimo girdėdami, kaip iš vieno lengvojo automobilio sklinda graudus katino kniaukimas. Jam padėti nesugebėjo nei mašinos savininkė, nei neabejingi praeiviai. Supratus, kad gyvūnas pats iš mašinos neišlįs, kreiptasi pagalbos į gelbėtojus. Katinas įstrigo „Mitsubishi“.

Atvykę ugniagesiai automobilio šoną pakėlė kėlikliu. Gyvūną teko traukti iš po rato gaubto.

Gelbėjimo operacija baigėsi sėkmingai. Išlaisvintas katinas perduotas ugniagesių darbą atidžiai stebėjusiai „Mitsubishi“ savininkei.

Moteris pasielgė labai netikėtai ir labai kilniaširdiškai – nusprendė, kad gatvėje gyvenančio katino kokiai nors gyvūnų globos organizacijai neperduos, o rūpinsis juo pati ir apgyvendins savo namuose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 310 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,