Mano Gargždai



Šviesoforo problema išspręsta: kviečia apie gedimus iškart informuoti seniūniją

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Skaitytojo nuotr. Skaitytojo nuotr.

Šią savaitę portalą mano-gargzdai.lt pasiekė žinutė apie jau ilgai neveikiantį raudoną šviesoforo signalą Klaipėdos g. ir Kretingos pl. sankryžoje. Paaiškėjo, kad apie gedimą Gargždų seniūnija nežinojo, todėl, gavusi informaciją, vakar problemą išsprendė.

 

„Kada šviesoforo raudona akis pradės dirbti, nes jau 3 mėnesius raudonas signalas, Klaipėdos g. ir Kretingos pl. sankryžoje nešviečia. Toks jausmas, kad iš Savivaldybės, policijos ar Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai nevažiuoja per šią sankryžą, o važiuodami tikriausiai nieko nemato“, – rašė besipiktinantis gyventojas.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Gargždų seniūnijos patarėja, atliekanti seniūno funkcijas, Indrė Žiedienė informavo, kad informacijos apie šviesoforo gedimą neturėjo: „Vakar (pirmadienį) informuota aptarnaujanti įmonė (UAB „Eismija“), šiandien (antradienį) LED lemputė pakeista, šviesoforas veikia.“

Seniūnijos darbuotoja prašė gyventojus, pamačius problemą mieste, skambinti ar rašyti Gargždų seniūnijai el. p., tel. (8 46) 466 221.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 544 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,