Mano Gargždai



Neįgalieji kviečia į Monciškes pasivaišinti jų gaminta kava

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Rekvita Bagdonienė (kairėje) džiaugėsi pavykusia akcija „Kava iš mūsų rankų“ Gargždų miesto gimtadienyje ir tikisi, kad projekto dalyviai savo įgūdžius patobulins Monciškėse. A. Rimkuvienės nuotr. Rekvita Bagdonienė (kairėje) džiaugėsi pavykusia akcija „Kava iš mūsų rankų“ Gargždų miesto gimtadienyje ir tikisi, kad projekto dalyviai savo įgūdžius patobulins Monciškėse. A. Rimkuvienės nuotr.

Birželio 10–13 dienomis VšĮ „Revilita“ dienos užimtumo dalyviai su komanda išvyksta į išvažiuojamuosius vasaros meno užsiėmimus „Meno dirbtuvės“ Monciškėse.

 

Dalyvių laukia gausybė veiklų: keramika, aplikacijų kūrimas ant tekstilės, dailės terapija, muzikiniai užsiėmimai, talentų vakaras.

„Tobulinsime neįgaliųjų darbinius įgūdžius kavos gamyboje, aptarnavime ir pateikime. Atvyks „Kavos galia“ su kavos gamybos aparatu ir mokysimės. Kviečiame šeštadienį prasukti pro Monciškes, kur vaišinsime akcijos metu „Kava iš mūsų rankų“. Labai tikimės gero oro, nes visos veiklos vyks saugiai lauke“, – sako VšĮ „Revilita“ vadovė Rekvita Bagdonienė.

„Meno dirbtuvės“ finansuojamos iš projektų „Neįgaliųjų socialinių gebėjimų ugdymas“, finansuojamo iš 2021 metų Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo programos Klaipėdos rajone, bei „Socialinės reabilitacijos paslaugų teikimas neįgaliesiems bendruomenėje 2021 m.“, finansuojamo Neįgaliųjų departamento ir Klaipėdos rajono savivaldybės.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 464 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,