Mano Gargždai



Antanui Blinstrubui – ordinas už nuopelnus futbolui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Ordiną Antanui Blinstrubui įteikė Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos prezidentas Rimantas Žvingilas ir VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius Rimantas Mikalauskas. fkbanga.lt nuotr. Ordiną Antanui Blinstrubui įteikė Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos prezidentas Rimantas Žvingilas ir VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius Rimantas Mikalauskas. fkbanga.lt nuotr.

Daugybę metų Gargždų futbolui atidavęs Antanas Blinstrubas apdovanotas LFF III laipsnio ordinu.

 

Priminsime, kad A. Blinstrubui „Bangoje“ teko nukeliauti visą kelią nuo žaidėjo iki trenerio ir komandos vadovo. Jam būnant komandos vadovu „Banga“ turėjo sėkmingą periodą, kai 1994–2000 metais rungtyniavo stipriausioje Lietuvos futbolo lygoje. Taip pat A. Blinstrubas buvo ilgametis Gargždų sporto mokyklos, parengusios gausybę garsių futbolininkų, vadovas ir pats kaip treneris padėjo ne vienam žengti pirmuosius žingsnius futbolo aikštėje.

Ordiną Antanui Blinstrubui įteikė Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos prezidentas Rimantas Žvingilas ir VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius Rimantas Mikalauskas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 917 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,