Mano Gargždai



„Banga“ patyrė dar vieną pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Antradienį Vilniuje „Banga“ 0:3 pralaimėjo „Riteriams“.

 

Dvikovos pradžioje komandos apsikeitė pavojingais smūgiais. 8 min. R.Vėževičius iš 16 metrų smūgiavo virš vartų, o po poros minučių O.Badmus smūgį galvą atrėmė I.Driomovas.

Kėliniui persiritus į antrąją pusę „Banga“ surengė pavojingą kontrataką, tačiau D.Norvilo iš 16 metrų smūgiuotas kamuolys nuskriejo greta vartų. Netrukus jau vilnietis G.Paulauskas tolimu smūgiu patikrino I.Driomovo budrumą. 35 minutę „Bangos“ vartininko nervus nusprendė patikrinti E.Bračkus, netiksliu perdavimu sukūręs progą šeimininkų legionieriui A.Lezama. Laimei, varžovas smūgiavo netiksliai.

Sėkmė nusisuko nuo „Bangos“ 38 minutę, kai po V.Paulausko reido kairiuoju kraštu ir perdavimo į baudos aikštelę V.Borovskij iš arti pasiuntė kamuolį į vartus.

Netrukus pavojus kilo jau prie „Riterių“ vartų, tačiau P.Srėbaliaus smūgį atrėmė A.Vitkauskas. Dar du kartus „Riterių“ vartininkas gelbėjo komandą 45 minutę – pirmiausia atrėmęs D.Zubausko smūgį, o vėliau ir pakartotinį E.Stočkūno bandymą.

Kai jau atrodė, kad kėlinys taip ir baigsis minimalia šeimininkų persvara, V.Antužis nesėkmingai stabdė G.Paulauską ir aikštės teisėjas skyrė 11 metrų baudinį. A.Lezama užtikrintai įveikė I.Driomovą ir padidino šeimininkų persvarą.

Antrajame kėlinyje intriga laikėsi tik iki 59 minutės, kai A.Lezama įspūdingu smūgiu iš 18 metrų padidino šeimininkų persvarą iki trijų įvarčių. Vėliau „Riteriai“ pernelyg nepersistengė atakuodami „Bangos“ vartus, o gargždiškiams ne itin sekėsi rasti kelius link šeimininkų vartų.

 

Rungtynių santrauka – Optibet A lyga YouTube kanale.

 

David Afonso komentaras – Optibet A lyga YouTube kanale.

 

Riteriai (Vilnius) – Banga (Gargždai) 3:0 (2:0).

Įvarčiai: 38 min. V.Borovskij, 45+2 min. (iš 11m) ir 59 min. A.Lezama (Riteriai).

Įspėjimai: 87 min. J.Marazas (Riteriai); 45+1 min. V.Antužis, 58 min. M.Gelžinis, 63 min. R.Vėževičius (Banga).

„Bangos“ sudėtis: I.Driomovas, P.Srėbalius, D.Padaigis, E.Bračkus, V.Antužis (71′ M.Petrikas), S.Urbys (71′ A.Šveistrys), M.Gelžinis (59′ S.Rakauskas), D.Norvilas, E.Stočkūnas, R.Vėževičius (83′ I.Venckus), D.Zubauskas (59′ E.Mukanya). Atsargoje liko: M.Bertašius, B.Anisas, K.Pliuškys.

Kitas rungtynes „Banga“ žais penktadienį, birželio 18 dieną, 20 valandą Kėdainiuose su „Nevėžiu“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 624 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,