Mano Gargždai



Jaunimo parke įrengta multifunkcė paslaugų stotelė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Alterno“ ir redakcijos nuotr. „Alterno“ ir redakcijos nuotr.

Gargždų Jaunimo parke – naujiena: įrengta multifunkcė paslaugų stotelė. Nuo šiol vienoje vietoje galėsite prisipūsti dviračių padangas, kamuolius, klausytis muzikos, pasikrauti telefoną ar paspirtuką.

 

„Idėja kilo dėl kelių aspektų: norėjome parašyti projektą su inovatyvia idėja, kuri turėtų išliekamąją vertę. Dar sužinojome, kad nebėra Gargžduose vietos, kur būtų galima pripūsti dviračių padangas. Tad labai smagu, kad šiuo projektu pasinaudoti galės visi miesto gyventojai“, – pasakojo idėjos autorių – jaunimo organizacijos „Alterno“ – pirmininkė Inesa Greivienė.

Pasak jos, idėja nėra nauja – tokios stotelės įrengtos ir Klaipėdoje: „Pagalvojome, kad tikrai būtų smagu turėti ją ir mūsų mieste.“

I. Greivienė atviravo, kad organizacija nesitikėjo finansavimo projektui, nes stotelės kaina labai didelė ir yra tik vienas jos tiekėjas: „Bet seniūnaičiai nutarė, kad reikalingas toks dalykas, todėl labai džiaugiamės, kad skyrė lėšas būtent mūsų projekto įgyvendinimui.“

Savivaldybės iš priemonės „Klaipėdos rajono savivaldybės ir nevyriausybinių organizacijų bendradarbiavimo programos įgyvendinimas“ projektui skirta lėšų suma – 9 219 Eur, kitos lėšos – rėmėjų: 600 Eur („Farmveta“ ir restoranas „Venckai Venckuose“).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 378 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,