Mano Gargždai



„Bangos“ laukia išbandymas Panevėžyje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Justo Kasparavičiaus nuotr. Justo Kasparavičiaus nuotr.

Penktadienį 18 valandą Panevėžyje „Banga“ žais Optibet A lygos rungtynes su „Panevėžiu“.

 

Tarpusavio rungtynėse pranašumą turi panevėžiečiai. Kovo 20 dieną Panevėžyje vykusi pirmoji tarpusavio dvikova „Bangai“ susiklostė ne itin sėkmingai. Jei pirmajame kėlinyje į Elivelto įvartį gargždiškiai atsakė tiksliu S. Yoshikawa smūgiu, tai antrajame kėlinyje panevėžiečiai savo progas pavertė trimis įvarčiais, o Bangai“ pavyko sušvelninti rezultatą tik pačioje rungtynių pabaigoje S. Urbio realizuotu baudiniu – 2:4.

Kiek smagiau buvo po gegužės 3 dieną Gargžduose vykusio susitikimo. „Panevėžys“ dar pirmajame kėlinyje išsiveržė į priekį, tačiau antrojo kėlinio pradžioje S. Urbys įspūdingu smūgiu iš 25 metrų išlygino rezultatą. Įpusėjus kėliniui panevėžiečiai dar kartą įveikė I. Driomovą, tačiau netrukus S. Yoshikawa atstatė pusiausvyrą ir rungtynės baigėsi 2:2.

Liepos mėnesį „Panevėžys“ varžėsi Konferencijų lygos kvalifikacijoje (du kartus nusileido serbų „Vojvodina“ ekipai) ir į Optibet A lygos kovas sugrįžo tik praėjusią savaitę. Sugrįžimas buvo skausmingas – net 0:3 pralaimėta „Sūduvai“.

„Bangos“ ir „Panevėžio“ dvikovą bus galima stebėti per TV6 televiziją.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 278 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,