Mano Gargždai



„Bangos“ merginos iškovojo pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/FK Banga nuotr. Jurgitos Riekašienės/FK Banga nuotr.

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Bangos“ merginos 1:0 įveikė viešnias iš Vilniaus.

 

Jei pirmajame kėlinyje abi komandos ne itin nudžiugino pavojingomis atakomis, tai antrajame kėlinyje veiksmo prie abiejų vartų buvo nemažai.

Tik įsibėgėjus antrajam kėliniui po puikaus M. Grikšaitės perdavimo iš aikštės gilumos L. Gedminaitė išbėgo prieš varžovių vartininkę ir tiksliai smūgiavo iš baudos aikštelės – 1:0. Po kurio laiko pavojingai iš dešiniojo krašto smūgiavo M. Grikšaitė, vėliau pavojingą L. Gedminaitės smūgį atrėmė „Vilniaus“ vartininkė.

Artėjant rungtynių pabaigai savų progų turėjo ir viešnios. 80 minutę V. Jurgaitytė vienos atakos metu net du kartus gelbėjo komandą, atremdama smūgius iš baudos aikštelės. Vos po minutės „Bangos“ vartininkei dar kartą teko demonstruoti meistriškumą, atremiant bandymą iš kelių metrų.

Rungtynių pabaigą gargždiškėms kiek palengvino pačios vilnietės. 86 minutę N. Ivanovskaja prieš save išvydo antrąją geltoną kortelę ir buvo priversta palikti aikštę.

 

Banga M (Gargždai) – Vilnius (Vilnius) 1:0 (0:0).

Įvarčiai: 56 min. L. Gedminaitė (Banga).

Įspėjimai: 21 min. V. Magalinskaja, 43 min. V. Čereškaitė, 81 min. N. Ivanovskaja (Vilnius).

Pašalinimas: 86 min. (antra geltona kortelė) N. Ivanovskaja (Vilnius).

„Bangos“ sudėtis: V. Jurgaitytė, A. Gedminaitė, D. Švarcaitė, P. Narbutaitė, A. Bernotaitė, V. Švarcaitė (88′ A. Jasaitė), K. Pranulytė, E. Buivydaitė, M. Grikšaitė, V. Žatkina, L. Gedminaitė. Atsargoje liko: K. Curukova, A. Jokubaitytė, U. Jonelytė, E. Tamošauskaitė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 540 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,