Mano Gargždai



Kretingos plentas pagaliau sulauks šviesos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Įrenginėjami apšvietimo stulpai. Mero B. Markausko feisbuko nuotr. Įrenginėjami apšvietimo stulpai. Mero B. Markausko feisbuko nuotr.

Kretingos plentas Gargžduose – vienas dažniausiai gyventojų kritikuojamų objektų, ir tikrai ne vien dėl kelio būklės ar nebaigto dviračių tako, bet ir aklinos tamsos. Panašu, kad bent viena problema artimiausiu metu bus mažiau.

 

„Kretingos plente rikiuojasi apšvietimo stulpų atramos, o darbininkai kasa tranšėją ir tempia kabelius. Neilgai trukus pagrindinis įvažiavimas į Gargždus bus pagaliau apšviestas. Šviesiau, saugiau ir ramiau“, – šįryt apie vykstančius darbus feisbuko paskyroje rašė rajono vadovas Bronius Markauskas.

Anot jo, tai ne pabaiga – Kretingos pl. rekonstrukcijos projektas jau paruoštas, perduotas Automobilių kelių direkcijai, kuri yra šio plento savininkė, o šie jau skelbs konkursą rangovui.

„Formuodami gatvę sutvarkysime beveik dviejų kilometrų ruožą, bus įrengtos nuovažos, dviračių takai“, – būsimus darbus vardijo B. Markauskas.

Anot mero, nepamirštas ir kitas įvažiavimas į Gargždus – Tilto gatvė: „Čia jau turime ir rangovą, jis darbus pradės vos tik baigsis šaltasis metų laikas. Bus klojamas asfaltas, taip pat įrengtas apšvietimas, drenažas, pėsčiųjų ir dviračių takai, kuriais bus galima pasiekti piliakalnį. Sutvarkysime visą ruožą iki Maciuičių sankryžos.“

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 245 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,