Mano Gargždai



Kodėl verta rinktis „Sony“ išmaniuosius telefonus?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Dauguma „Sony“ išmaniųjų įrenginių yra gana identiškos išvaizdos - stačiakampio formos korpusas, beveik jokių kampų užapvalinimo ir piršto antspaudo skaitytuvas ant briaunos. Šis dizainas jau puikiai žinomas, lyg tai būtų „Sony“ vizitinė kortelė. Žinoma, nors ir išvaizda nesikeičia, tačiau vidinės charakteristikos yra puikiai patobulėjusios, todėl norint įsigyti šio gamintojo išmanųjį telefoną reikėtų pasidomėti skirtingomis jo modelių serijomis.

 

Kodėl yra ypatingi japoniški gaminiai?

„Sony“ išmaniųjų telefonų gamintojų pirminis dėmesys tikrai neturėtų kristi į išvaizda (ši net nėra pasižymėjusi išskirtiniu dizainu). Taip pat nėra viskas orientuotasi į kažkokius populiarius rinkodarinius triukus, o kaip tik dėmesys pasisuka į paprastumą ir minimalizmą. Pavyzdžiui, „Sony“ net nemano, kad dviguba kamera gali atlikti kažkokią ypatingą naudą nei vienguba, todėl nėra jokio tikslo išmaniojo telefono korpuso „puošti“ kameromis. „Sony“ vadovas teigia, kad jie neužsiima jokiais triukais, kurių tikslas yra ne atlikti pačią funkciją, o tik pritraukti dėmesį. Todėl būtent dėl to „Sony“ išmaniųjų telefonų rėmelis virš ekrano ir po juo yra storas. Ir tai tikrai nėra kažkoks protestas prieš madą, o kaip tik viskas apgalvota techniškai - šiuolaikinės kameros atitinka telefono storį, todėl tam, kad ją apsaugoti reikėtų aukoti ir įrenginio storį. Taip pat storesnis išmaniojo telefono dizainas leidžia įdiegti kokybiškus stereo garsiakalbius tiek viršuje, tiek apačioje. Na, o kai kalbama apie apsaugą - sony telefonų dėklai ir apsauginiai stikliukai padeda sukurti dar tvirtesnį saugumą (nors ir patys išmanieji, turėdami storą korpusą yra apsaugoti nuo smūgių).

 

Nepriekaištinga išmaniojo telefono kamera

Pirmiausiai „Sony“ gamintojas yra žinomas tuo, kad turi didžiulį skaičių fotoparatų. Šis gamintojas gamina net apie pusę pasaulio visų skaitmeninių fotokamerų jutiklių. Tad neturėtų būti keista, kad šios įmonės žinios apie tinkamų kamerų kokybę yra nepriekaištingos. Būtent todėl „Sony“ išmanieji telefonai pasižymi nepriekaištinga kamerų kokybe. Dažnai net „Sony“ konkurentai, kamerų technologijas perka būtent iš jų, tačiau pačių pažangiausių variantų jie negauna - siūlo tik kelių metų senumo technologijas arba yra kuriamos tik atskirai pardavimui.

Vienas iš svarbiausių „Sony“ išmaniųjų telefonų kamerų yra toks, kad juose yra įdiegta spartinančioji atmintis, kuri sumontuota pačiame jutiklyje, o tai reiškia, kad ji per itin trumpą laiką gali veikti neįtikėtinai greitai. Tarkime, 0,2 sekundžių įrašinėti vaizdą 960 kadrų per sekundę greičiu - atkūrimo metu tai tampa 6 sekundžių fragmentu. Norint sulėtinti vaizdą, paprasto filmavimo metu galima naudoti tik kas kelias sekundes, išlaukiant pačių judriausių akimirkų. Taip pat dėl vaizdo fiksavimo greičio, judantys objektai yra įamžinami žymiai geriau nei su įprastiniais jutikliais - vaizdas dėl judesio visiškai neišsikreipia.

 

Viena iš inovatyviausių funkcijų, kurią sukūrė „Sony“

Įdomiausia „Sony“ išmaniųjų telefonų funkcijų yra tokių, kad esantis trimatis objektų skenavimas. Tai reiškia, kad išmanieji telefonai geba užfiksuoti trimatį veido, visos galvos bei patiekalo, ar kito objekto vaizdą. Taip pat trimatis fiksavimas yra suprogramuotos taip, lyg atspindėtų sužaidybintą formą - fiksuoti trimatį vaizdą teks nuo paprasčiausio objekto, o tai yra veidas. Išmaniojo telefono viso proceso metu lydi ir patarinėja, ką ir kaip reikia daryti. Norint užfiksuoti tam tikrą objektą, prieš tai tenka pasukti ratus tiek apie žmogų, tiek apie lėkštę ir pan. Šiais trimačiais objektais galima laisvai dalintis virtualioje erdvėje ir atlikti įvairias manipuliacijas, kaip: savo veidą uždėti ant memų ir pan.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 379 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,