Mano Gargždai



VDU krepšininkai su rezultatyviu D.Taroliu pasidabino aukso medaliais

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Finale rezultatyviausias kauniečių gretose buvo gargždiškis D. Tarolis, pelnęs 19 taškų bei T. Jogėla pridėjęs 16 taškų. LSKL.lt nuotr. Finale rezultatyviausias kauniečių gretose buvo gargždiškis D. Tarolis, pelnęs 19 taškų bei T. Jogėla pridėjęs 16 taškų. LSKL.lt nuotr.

Sekmadienį pasibaigė Tartu (Estija) vykusios jubiliejinės trisdešimtosios SELL studentų sporto žaidynės. Įvairių sporto rungčių varžybose varžėsi Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos bei svečių iš Kinijos, Rusijos ir Slovakijos sportininkai. Sėkmingai turnyras susiklostė Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) krepšininkams - iškovoti aukso medaliai.

 

VDU krepšininkai šeštąjį kartą tapo SELL žaidynių nugalėtojais ir pasitaisė po praėjusių metų nesėkmės, kai Latvijoje buvo iškovoti bronzos medaliai.

Finale VDU po dramatiškos kovos, po dviejų pratęsimų, rezultatu 74:72 įveikė Šiaulių universitetą.

Finale rezultatyviausias kauniečių gretose buvo gargždiškis D. Tarolis, pelnęs 19 taškų bei T. Jogėla pridėjęs 16 taškų.

Tai buvo jau šeštasis kartas, kai VDU krepšininkai į Lietuvą parveža SELL žaidynių aukso medalius. Triumfuoti prieš tai kauniečiams pavyko 2006, 2008, 2010, 2011 ir 2012 metais.

Pusfinalio dvikovoje VDU susirėmė su šeimininkais - Tartu universitetu (Estija) ir tik po įtemptos kovos pasiekė pergalę 64:52.

Čempionais tapo: L. Krivickas, R. Čepanonis, I. Labutis, T. Jogėla, J. Tamulis, D. Sabeckis, E. Ežerskis, D. Tarolis, P. Sorokas, R. Juknevičius bei V. Kariniauskas. Treneris: Arūnas Juknevčius. Komandos vadovas - Vladas Juknevičius.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 372 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,