Mano Gargždai



Veiviržėnų jaunuoliai aktyviai dalyvavo projektinėse veiklose

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Projekto organizatorių nuotr. Projekto organizatorių nuotr.

Jaunimo klubo „Ekipa“ iniciatyvinė grupė pateikė ir laimėjo Europos solidarumo korpuso finansuojamą projektą „Jaunimo laisvalaikio erdvės sukūrimas Veiviržėnuose“, kuriame numatytos įvairiausios veiklos, skatinančios jaunimo aktyvumą, įsitraukimą Veiviržėnuose.

 

Projekto metu vyko įvairios iniciatyvos, veiklos, užsiėmimai. Prie visų idėjų įgyvendinimo prisidėjo Veiviržėnuose veikiančios organizacijos: Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija, Veiviržėnų kultūros centras, Veiviržėnų bendruomenė.

Buvo įvykdytas pagrindinis projekto uždavinys – įkurti laisvalaikio erdvę visų pamėgtame Veiviržo slėnyje. Ten jaunimas išvalė aplinką, suorganizavo suoliukų, sūpynių, mini scenos ir basakojų tako įrengimą. Dėkojame Veiviržėnų kultūros centro darbuotojams – Mariui Kaktai ir Domantui Norvilui – už didelį indėlį, kuriant idėją ir ją įgyvendinant.

Balandžio mėnesį dėl karantino apribojimų negalėjome suorganizuoti sportinių varžybų jaunimui, tačiau atradome kitą alternatyvą – visus pakvietėme į „Walk15“ iššūkį, kuris skatino ne tik fizinį aktyvumą, bet ir kvietė aplankyti Veiviržėnų kultūrines ir kitas žymias vietas. Laimėtojui per miestelio vasaros šventę įteikėme prizą – elektrinį paspirtuką.

Vasarą visus džiuginome kino filmais po atviru dangumi. Jaunuoliai patys įsitraukė į kino filmų pasirinkimą ir mielai leido šiltus vasaros vakarus smagiame užsiėmime.

Spalio mėnesį pakvietėme 3 lektorius, kurie pravedė labai įdomius seminarus aktualiomis jaunimui temomis: lektorė Deimantė Venckutė su Veiviržėnų jaunuoliais susitiko 2 kartus – kalbėjo ir atliko praktines viešojo kalbėjimo baimių įveikimo užduotis, Laura Sėlenienė papasakojo visas socialinių tinklų subtilybes ir davė patarimų „kaip neapsijuokti per visą pilvą“ socialiniuose tinkluose.

Veiviržėnų jaunimas džiaugiasi Europos solidarumo korpuso suteikta galimybe įgyvendinti iniciatyvas, mokytis planuoti, administruoti ir užbaigti projektą.

 

Keletas organizatorių nuotraukų iš projekto:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 190 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,