Mano Gargždai



Darbą baigia Sendvario seniūnė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Paskutinė metų diena – simboliška ir Sendvario seniūnijos seniūnei Loretai Urbutei – šiandien yra paskutinė jos darbo seniūnijoje diena.

 

Vienai didžiausių ir labiausiai augančių seniūnijų L. Urbutė vadovavo net dešimtmetį. Dalyvauti konkurse seniūnės pareigoms tuomet pastūmėjo bendruomenė ir seniūnaičiai.

Šiandien seniūnė sako pasiruošusi eiti toliau ir gilinti žinias kitose srityse.

„Dėkojame seniūnei už puikų darbą ir linkime sėkmės įgyvendinant ateities planus. Džiaugiuosi, kad turėjome galimybę dirbti su iniciatyviu, iššūkiu nebijančiu ir savo darbui atsidavusiu žmogumi“, – dėkojo Administracijos direktorius Justas Ruškys.

Jaukiame, paskutiniame visų seniūnų ir direktoriaus susitikime L. Urbutei įteiktas padėkos raštas – už ilgametį ir nuoširdų darbą savivaldoje, asmenines iniciatyvas puoselėjant Sendvario seniūnijos aplinką bei siekiant gyventojų gerovės.

„Džiaugiuosi, kad galėjau dirbti Klaipėdos rajono savivaldybėje ir nuoširdžiai noriu padėkoti visiems, kurie prisidėjote prie seniūnijos puoselėjimo, palaikėte mano idėjas, padėjote jas įgyvendinti ir smagu, kad bendromis pastangomis Sendvario seniūnija per 10 metų tikrai pasikeitusi ir pagražėjusi“, – sakė L. Urbutė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,