Mano Gargždai



Šeštadienį „Amber Volley“ moterų komanda laimėjo rungtynes ir pateko į antrąją turnyrinės lentelės vietą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos tinklinio akademijos nuotr. Klaipėdos tinklinio akademijos nuotr.

Šeštadienį TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionate vyko dvejos intriguojančios rungtynės, po kurių turnyre išryškėjo lyderės.

 

Atkaklus mūšis vyko dėl antros vietos kovojančių Vilniaus universiteto (VU) ir Gargždų „Amber Volley“ ekipų. VU aikštelėje vykusį susitikimą 3–1 (26:28, 25:21, 26:24, 25:23) laimėjo Gargždų ekipa.

„Amber Volley“ komandai tą dieną daugiausiai taškų pelnė Lilija Firinovič (29 tšk.). 15 taškų pridėjo Vlada Oganauskienė, 12 – Augustė Petrauskaitė.

„Šios rungtynės buvo labai svarbios komandai, kad išliktų turnyrinės lentelės viršuje. Merginos buvo tam nusiteikusios ir žinojo, dėl ko išeina į aikštelę. Pirmąjį setą atidavėme priešininkėms, užtikrintai nesužaidėme seto pabaigos. Džiaugiuosi, kad antrajame sete merginos parodė charakterį, supyko. Todėl laimėjome visus tris likusius setus ir namo parsivežėme pergalę. Kitą šeštadienį laukia jau paskutinės pogrupio rungtynės, o tada jau visas pajėgas mesime į atkrintamąsias. Šis sezonas „Amber Volley“ klubui – pirmas TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionate. Prasidėjus sezonui mūsų tikslas buvo apšilti kojas, įsivertinti. Bet žinote, apetitas auga bevalgant. Komanda motyvuota pergalei, todėl atkrintamųjų metu kovosime iki galo ir bandysime išspausti maksimumą“, – sakė komandos trenerė A. Tamošauskė.

„Džiaugiuosi komanda ir kad pavyko šį savaitgalį nugalėti, nes po paskutinių rungtynių nesėkmės buvome truputį „nukabinusios nosis“. Labai laukėme po traumos grįžtančios vienos iš pagrindinių žaidėjų, kurios mums labai trūko viso sezono metu. Karinai Simonaitytei sugrįžus, kaip tikėjomės, taip ir atsitiko – stabilizavosi priėmimas ir turėjome mažiau duobių, nei praeitose rungtynėse prieš Kauno ekipą. Tačiau bangų išvengti nepavyko kituose techniniuose dalykuose, todėl paleidome pirmąjį setą. Žinojome, kad šis susitikimas nulems mūsų poziciją lentelėje, tad neliko pasirinkimo, kaip tik susiimti, parodyti charakterį ir atsakingiau sužaisti setų pabaigas. Ačiū merginoms už vienybę!“, – sakė komandos kapitonė A. Petrauskaitė.

Turnyro lentelėje pirmaujanti „SM Tauro-VTC“ komanda turi 19 taškų. Antroje vietoje įsitaisiusios „Amber Volley“ ekipos sąskaitoje – 14 taškų. Toliau rikiuojasi VU (10 tšk.) bei „LSU-Svajos“ (6 tšk.) ekipos.

Vasario 19 dieną 16.30 val. „KSM Startas-Viktorija-Svaja“ namuose priims Gargždų „Amber Volley“ tinklininkes.

Klaipėdos tinklinio akademijos nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 255 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,