Mano Gargždai



Veido užpildai, padedantys atjauninti odą: ką rinktis?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Ar žinote, kad daugelis matomų senėjimo požymių gali būti siejami su odos elastingumo ir apimties praradimu? Su amžiumi odos audiniuose mažėja naudingų medžiagų kiekis ir lėtėja elastino bei kolageno sintezė, todėl aplink nosį, burną, akis atsiranda raukšlelės, o skruostai tampa šiek tiek įdubę. Tačiau specialūs veido užpildai gali padėti atkurti prarastą odos apimtį ir elastingumą, sumažinti raukšles, paryškinti bruožus, grąžinti sveiką ir skaisčią odą.

 

Hialurono rūgšties injekcijos

Kiekvieno žmogaus odoje galima rasti natūralios hialurono rūgšties, kuri atsakinga už vandens molekulių sujungimą, vandens balanso odoje palaikymą ir žinoma, lėtesnį raukšlių atsiradimą. Deja, senstant natūralus hialurono kiekis mažėja, todėl odą pradeda puošti vis daugiau raukšlių, pastebimas odos papilkėjimas bei išsausėjimas. Laimei, hialurono injekcijos gali padėti atkurti odos tonusą, paskatinti naujų odos skaidulų formavimąsi, sulėtinti senėjimo procesus ir sumažinti raukšles. Taigi, po hialurono injekcijų veidas atrodo natūraliai skaistesnis ir jaunesnis.

 

Kaip atliekama procedūra?

Hialurono injekcijoms naudojami tik sertifikuoti medicininiai hialurono rūgšties preparatai, atitinkantys griežčiausius reikalavimus. Vieni patikimiausių – „Filorga“ ir „Juvederm“ hialurono rūgšties injekcijos, kurios pasižymi dideliu suderinamumu su oda ir biodegracija joje. Naudojant šiuos preparatus, injekcijos atliekamos specialia plona adata. Jos pagalba hialurono rūgštis leidžiama į paodį tiksliai tose vietose, kur norima sumažinti raukšles. Pirmieji rezultatai matomi iš karto po procedūros, tačiau tikrasis efektas pasirodo maždaug po 14 dienų.

 

Kam tinka?

Hialurono rūgšties injekcijos tinka smulkioms ir vidutinėms raukšlėms gydyti. Tai puiki priemonė sumažinti nosies, lūpų, skruostų, ašarų latakų srityse ir tarp antakių esančias raukšleles. Be to, hialurono injekcijos padeda odai atgauti drėgmę, elastingumą, skaistumą bei paryškina veido kontūrą. Tiesa, norint ilgalaikio efekto procedūrą rekomenduojama kartoti kas 1–2 metus. Visgi nereikėtų baimintis, kad vieną kartą atlikus hialurono rūgšties injekcijas, jas reikės kartoti nuolat. Jeigu nuspręsite, kad daugiau procedūros atlikti nenorite, jūsų odos būklė nepablogės, tiesiog toliau vyks normalūs senėjimo procesai.

Asociatyvi nuotrauka iš pexels.com

 

Botulino toksino injekcijos

Botulino toksino injekcijos padeda sumažinti mimikos raukšles, kurios atsiranda dėl raumenų susitraukimo. Ši medžiaga yra natūralus iš bakterijos Clostridium botulinum išgrynintas baltymas. Jis jau ilgą laiką naudojamas medicinoje ir estetinės dermatologijos srityje. Botulino toksinas blokuoja nervinį impulsą, kuris atsakingas už raumenų susitraukimą, o neleidžiant raumenims susitraukti mažėja dinaminės raukšlės. Be to, botulino toksiną galima naudoti kaip prevencinę priemonę. Nors dar neturite ryškių raukšlių, botulino injekcijos gali užkirsti kelią jų atsiradimui ateityje.

 

Kaip atliekama procedūra?

Botulino toksino injekcijos dažniausiai atliekamos viršutinėje veido zonoje: kaktoje ir aplink akis. Tačiau gydymas galimas ir virš viršutinės lūpos, kaklo srityje bei tarp lūpos kampo ir skruosto. Ši procedūra tinka tiek gilių, tiek smulkių mimikos raukšlių mažinimui. Botulino toksino injekcijas būtina atlikti itin kruopščiai, todėl jos metu naudojama plona adata, kurios pagalba preparatas leidžiamas į veido raumenis. Atminkite, botulino injekcijų nerekomenduojama daryti tose vietose, kur buvo atliktos kitos injekcijos – tokiu atveju galima sulaukti visiškai kitokių rezultatų negu buvo tikėtasi.

Injekcijų rezultatai pasirodo jau po 2–3 dienų, o efektas išlieka apie 4–6 mėnesius. Vėliau galima kartoti procedūrą, tai padeda pasiekti ilgiau trunkančius ir geriau matomus rezultatus.

 

Jaunystės taškų injekcijos – Sunekos

Sunekos sudarytos iš unikalios hialurono ir amino rūgščių formulės. Ši nechirurginė injekcinė priemonė tinka naudoti veido, kaklo ir dekoltė srityse. Sunekos procedūra gali būti naudojama įvairioms odos problemoms spręsti, tokioms kaip senėjimo raukšlės, sausumas, saulės poveikio žala, randai nuo spuogų, elastingumo ar tonuso praradimas. Jaunystės taškų injekcijos yra puiki alternatyva nenorintiems naudoti veido užpildų, bet siekiantiems atjauninti odą, panaikinti veido papilkėjimą ir išsaugoti nepriekaištingą, natūralią išvaizdą.

 

Kaip atliekama procedūra?

Jaunystės taškų injekcijos gali būti atliekamos dviem skirtingais medikamentais: „Sunekos 200“ ir „Sunekos 1200“. Esminis jų skirtumas yra skirtingas hialurono rūgšties molekulinis svoris. „Sunekos 200“ geriau tinka šalinti smulkioms raukšlėms, tuo tarpu „Sunekos 1200“ naudojamas esant gilesnėms raukšlėms. Norint pasiekti efektyvesnius rezultatus kartais naudojamas abiejų preparatų derinys.

Sunekos injekcijos metu į paodį plonyte adata yra suleidžiama specialaus preparato, kuris tolygiai užpildo tarpus tarp kolageno skaidulų. Medikamentų sudėtyje esančių sudedamųjų dalių derinys suteikia medžiagų, būtinų kolageno ir elastino sintezei, todėl vyksta tarpląstelinio audinio ir gilesnių odos sluoksnių atstatymas. Tiesa, jeigu norite ilgalaikio rezultato, Sunekos injekcijas rekomenduojama atlikti kas mėnesį, 3–4 kartus.

Asociatyvi nuotrauka iš pexels.com

 

Bionutrilift veido atjauninimo procedūra

Bionutrilift yra unikali veido atjauninimo procedūra, kuri ne tik mažina raukšleles ir suteikia liftingo efektą, bet kartu ilgą laiką drėkina ir maitina veido odą bei atkuria odos apimtį. Toks efektas pasiekiamas, nes injekcijoms naudojami du preparatai: hialurono rūgšties užpildas „Filorga Art Filler“ ir mezoterapijos kokteilis „NCTF 135HA“. Ši procedūra skirta žmonėms, norintiems pasirūpinti veido odos sveikata, sumažinti raukšleles ar atitolinti jų atsiradimą.

 

Kaip atliekama procedūra?

Bionutrilift procedūros metu atliekami vos keli dūriai plona ir plastiška adata. Kiekvienoje veido pusėje aukščiausiame skruostikaulio taške injekuojamas hialurono rūgšties užpildas, kuris sumažina raukšleles. Į tarpelius arba apatinio žandikaulio kampo srityje suleidžiamas mezoterapijos kokteilis. Pastarasis aprūpina odą įvairiomis naudingomis medžiagomis, tokiomis kaip amino rūgštys, mineralai, antioksidantai ir kofermentai.

Bionutrilift veido atjauninimo procedūra trunka apie 20 minučių. Akivaizdūs rezultatai (sumažėjusios arba visiškai išnykusios raukšlės, ryškesni veido bruožai, sveikiau ir skaisčiau atrodanti oda) pastebimi iš karto. Šis efektas išlieka iki 1,5 metų. Norint pasiekti geresnių rezultatų, procedūrą rekomenduojama pakartoti po 3 mėnesių.

 

Nepamirškite pasirinkti profesionalią grožio kliniką

Taigi, yra ne viena galimybė, leidžianti sulėtinti odos senėjimo procesus ir pasirūpinti odos sveikata. Aukščiau pristatytos keturios visiškai saugios ir efektyvios procedūros, gali padėti atkurti suglebusią ar papilkėjusią odą, atstatyti jos sveiką išvaizdą. Tereikia pasirinkti geriausiai jums tinkančią injekciją ir mėgautis jos teikiamais rezultatais. Tačiau atminkite, ilgalaikių ir efektyvių rezultatų galėsite pasiekti tik tuo atveju jeigu procedūrą atliks savo srities specialistai, tad grožio kliniką rinkitės itin atsakingai.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 257 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,