Mano Gargždai



Jau priimami prašymai mokytis Klaipėdos rajono mokyklose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Prasidėjo elektroninė registracija į Klaipėdos rajono mokyklas 2022–2023 mokslo metams. Pirmieji prašymai nuo šiandien, kovo 1 d., teikiami dėl būsimų pirmokų, o nuo kovo 15 d. prašymus galės teikti keičiančių mokyklas, pereinančių iš progimnazijų į gimnazijas bei į rajoną gyventi atvykusių mokinių tėvai.

 

Prašymai pildomi elektroniniu būdu informacinėje sistemoje ČIA, prisijungus per elektroninius valdžios vartus.

Prašymus į Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklas gali teikti ne tik Klaipėdos rajono savivaldybėje, bet ir kitose aplinkinėse savivaldybėse gyvenamąją vietą deklaravę tėvai (globėjai, rūpintojai). Gyvenamąją vietą rajone turi būti deklaravęs bent vienas iš tėvų (globėjų, rūpintojų)) kartu su vaiku, kuriam bus teikiamas prašymas lankyti rajono bendrojo ugdymo mokyklą.

Tačiau į priskirtas mokyklas pagrindinio priėmimo metu pirmiausia priimami mokiniai, gyvenantys mokyklai priskirtoje aptarnavimo teritorijoje. Į likusias laisvas vietas gali būti priimti mokiniai, negyvenantys mokyklos aptarnavimo teritorijoje, priėmimo pirmumas teikiamas Savivaldybės teritorijoje gyvenantiems asmenims.

Atkreipiame dėmesį, kad prašymo pateikimo laikas neturi įtakos eiliškumui.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 356 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,