Mano Gargždai



I lygoje debiutuojančios gargždiškės sėkmingai įveikė pirmąjį etapą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Margaritos Mizaraitės nuotr. Asociatyvi Margaritos Mizaraitės nuotr.

Karštą sekmadienio dieną keturiose Lietuvos miestuose vyko ne mažiau karštos Lietuvos moterų I lygos čempionato I rato paskutinio turo rungtynės.

 

A zonoje dar prieš trečio turo rungtynes buvo aišku, kad į kitą etapą pateko FM-„JL Stars“, MFA „Žalgiris-Ainiai“ ir SC „Senamiestis“. Neaišku tik buvo dėl ketvirtos komandos. Prieš trečią turą didesnius šansus turėjo SC „Vidiškiai“ su 7 taškais. Teorines galimybes turėjo ir FK „Druskininkai“ su 1 tašku. FK „Druskininkai“ komandai reikėjo pelnyti dvi pergales ir kuo galima didesniu skirtumu. Tada FK „Druskininkai“ būtų paviję SC „Vidiškiai“, jei SC „Vidiškiai“ komanda abi turo rungtynes būtų pralaimėjusi. Tarpusavyje komandos sužaidė lygiosiomis, tad galutinė vieta būtų nustatoma pagal įmuštų-praleistų įvarčių santykį. Tačiau matematikos neprireikė, nes SC „Vidiškiai“ sugebėjo sužaisti lygiosiomis 1:1 su viena iš čempionato lyderių Vilniaus MFA „Žalgiris-Ainiai“ komanda.  Iškovotas taškas garantavo SC „Vidiškiai“ patekimą į antrą etapą.

Visiškai kitokia situacija B zonoje, kur dėl patekimo į kitą etapą kovojo penkios komandos. Turo varžybos vyko Klaipėdoje, kur realiai ir sprendėsi, kas tęs kovą dėl medalių. Klaipėdoje susitiko Klaipėdos FM, Tauragės SM, FK „Banga“, Šiaulių FA. Visos komandos iškovojo po vieną pergalę ir patyrė po vieną pralaimėjimą. Į kitą etapą pateko Klaipėdos FM, FM „Tauras-LSMU“, Tauragės SM ir FK „Banga“. FK „Banga“ ir Šiaulių FA surinko po lygiai taškų, po 9. Tačiau FK „Banga“ laimėjo prieš Šiaulių FA 3:1 ir dėl to turnyrinėje lentelėje užėmė ketvirtą vietą, bei tęs kovą dėl medalių. Tuo tarpu praeitų metų I lygos nugalėtojoms Šiaulių FA, teks pakovoti dėl 9-14 vietų.

Priminsime, kad antrajame etape komandos I etapo zoninėse varžybose užėmusios 1-4 vietas, rungtyniauja   II ratų sistema dėl 1-8 vietų, o užėmusios 5-7 vietas II ratų sistema dėl 9-14 vietų. Antro etapo varžybas visos komandos pradeda turėdamos 0 taškų ( taškai iškovoti pirmajame etape anuliuojami).

 

futbololentele

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 547 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,