Mano Gargždai



Prie sveikatai draugiškos aplinkos prisidėti galime kiekvienas iš mūsų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Vienas svarbiausių žmonijos uždavinių – kurti sveikatai draugišką aplinką, nes gyvendami būtent tokioje aplinkoje, galėsime tikėtis sveiko, laimingo bei ilgo gyvenimo. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad didelė dalis žmonių galvoja, kad jų atliekamų veiksmų yra per mažai, jog būtent sukurta sveikatai draugiška aplinka. Tačiau gera žinia ta, kad visi, kurie taip pat galvoja, tikrai klysta, kadangi iš tiesų, prie švarios, saugios, sveikatai draugiškos aplinkos galime prisidėti kiekvienas iš mūsų. Tad, jūsų dėmesiui – idėjos, kaip tai galite padaryti.

 

Priežasčių, kodėl automobilis yra netinkamas naudoti, gali būti labai daug. Taip gali nutikti, jei transporto priemonė buvo apgadinta eismo įvykyje, yra natūraliai nusidėvėjusi, kai kurios dalys pernelyg pažeistos korozijos ir t. t. Tačiau svarbiausia akcentuoti, kad jei turite nevažiuojantį automobilį, tai jis yra tikrų tikriausias taršos šaltinis, kuriuo turėtumėte kuo greičiau atsikratyti. Na, o ieškantiems greito bei patogaus būdo kaip atsikratyti nebetinkamos transporto priemonės, padės http://www.automobiliukas.lt. Tai – profesionalų komanda, kuri superka pačius įvairiausius (įvairių markių, modelių, pagaminimo metų; daužtus, eismo įvykyje apgadintus, surūdijusius) automobilius. Automobilių supirkimas vyksta visoje Lietuvoje, suteikiama nemokama konsultacija, užpildomo visi reikiami dokumentai, atsiskaitoma iš karto – taigi, sudaromos visos sąlygos greitam bei patogiam automobilių pardavimui. Taip pat nepamirškite, kad galima ir kompensacija už automobilio utilizavimą, jei tik transporto priemonė atitinka tam tikrus reikalavimus.

Tačiau ir tai – dar ne viskas: ne paslaptis, kad dauguma iš mūsų gyvename ypač įtemptu ritmu, o užimtumas – ypač didelis, tad per dieną turime atsirasti bent keliose skirtingose vietose. Na, o tai padaryti yra patogiausia naudojantis transporto priemonėmis. Taigi, belieka tik pridurti, kad atsikračius nebetinkamo ir aplinką teršiančio automobilio, svarbu labai atsakingai pirkti kitas transporto priemones. Taigi, jei norite kurti saugią ir sveikatai draugišką aplinką, tai jus turėtų dominti netaršus transportas – aplinkai draugiški automobiliai arba dviračiai. Pirmieji leis įveikti net pačius ilgiausius atstumus bei žinoti, kad tai padarėte nepakenkdami palinkai, na, o antrieji puikiai tiks, kai reikės įveikti trumpus atstumus ir, žinoma, dovanos važiavimą džiaugsmą bei gerą savijautą.

Dar vienas patarimas švaresnei aplinkai sukurti – rinkitės kolektyvines keliones, t. y., kuomet kooperuojamasi ir keliaujam viena transporto priemone. Jei planuojate važiuoti į kitame mieste vyksiantį renginį ar festivalį, būtinai paieškokite pakeleivių ar tapkite juo patys.

Siekis sukurti švarią, saugią, sveikatai draugišką aplinką yra labai svarbus – nuo to priklausys, ar būsime sveiki, o puiki sveikata tiesiogiai lemia aukštą gyvenimo kokybę. Tikrai taip – sveikatai draugiškos aplinkos kūrimas reikalauja nemažai pastangų, tačiau tai yra įmanoma. Tereikia įgyvendinti šiame tekste pateiktas idėjas ir jūsų indėlis į sveikatai draugišką aplinką tikrai bus didelis. Na, ir, žinoma, pasistenkite savo pavyzdžiu užkrėsti kitus – gerų darbų niekada nebūna per daug.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 125 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,