Mano Gargždai



LED šviestuvų tendencijos ir jų kaina

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Apšvietimo sprendimuose LED technologija imta plačiau naudoti sąlyginai neseniai ir jau netrukus dėl savo plačių galimybių ir įvairovės tapo kone revoliucine. Šiandien LED šviestuvai naudojami gyvenamosios, komercinės paskirties pastatuose ir lauko apšvietimui.

 

LED technologijų teikiami privalumai

Vienas iš pagrindinių šio tipo šviesos šaltinio privalumų – jo pritaikymas bet kokio tipo vidaus bei lauko šviestuvuose. Būtent tai suteikė jiems didžiulį pranašumą prieš kitus apšvietimo šaltinius ir atvėrė neribotas jų panaudojimo galimybes. Būtent todėl LED šviestuvai leidžia neatsilikti ir koja kojon žengti su naujausiomis ir aktualiausiomis šviestuvų tendencijomis interjere. Jie pasižymi itin patrauklia kaina ir negana to, leidžia sumažinti išlaidas iki 90 %!

 

LED technologijų panaudojimo galimybės ir šviestuvų tendencijos

Šiandien itin didelio ir vis daugiau populiarumo sulaukia įleidžiamos ar pakabinamos LED panelės, kurios gali būti pritaikomos bet kokiame interjere. Vienas iš didžiausių privalumų, kuris traukia vartotojus – tai itin paprasta jų priežiūra. Šių šviestuvų nereikia kažkaip ypatingai plauti ar valyti, kaip kitokio tipo pakabinamų šviestuvų. Norint išvalyti, jų nereikia nukabinti, pakanka tiesiog drėgnos šluostės.

Šiuo metu taip pat sparčiai grįžta vadinamasis pramoninis ar dar kitaip – industrinis stilius, kuriame vyrauja atsinaujinę, modernų retro stilių primenantys šviestuvai. Toks šiuolaikinis dizainas ir LED technologijos leidžia sukurti išskirtinį ir kiek netikėtą urbanistinį pramoninį stilių. Ypatingai dera ir tobulai atsiskleidžia valgomojo bei virtuvės zonose.

Jau kuris laikas kuriamo interjero pagrindas – grakščios, plonos linijos, kurios taip pat sėkmingai perkeliamos ir į apšvietimą. Todėl tarp šių dienų populiariausių tendencijų – įvairių formų LED šviestuvai, pabrėžiantys interjero kuriamą stilių ir jį papildantys. Ne veltui, vis didesnio populiarumo sulaukia ir LED profiliai, kurie gali būti integruojami į lubas ir sienas.

Visai nesvarbu, ar tai lubinis, sieninis, pakabinamas ar pastatomas, modernaus, klasikinio ar „Art Deco“ stiliaus – LED technologijos pritaikymo galimybės neribotos. Kaip jau minėjome, LED šviesos šaltinis šiandien pritaikomas bet kokio tipo šviestuvuose. Ši technologija pasižymi ilgaamžiškumu, o dėl itin didelio atsparumo aplinkos poveikiui, idealiai tinka ir lauko apšvietimui.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 603 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,