Mano Gargždai



Septynmečių turnyre gargždiškiai liko treti

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Margaritos Mizaraitės nuotr. Margaritos Mizaraitės nuotr.

Gegužės 24-25 dienomis Gargždų „Minijos“ progimnazijos sporto aikštyne vyko vaikų, gimusių 2007 metais tarptautinis futbolo turnyras, kuriame jaunieji „Bangos“ futbolininkai pasipuošė bronzos medaliais.

 

Turnyre varžėsi  5 Lietuvos ir 5 Latvijos ekipos, kurios pirmą turnyro dieną dviejose grupėse varžėsi rato sistema. A grupėje rungtyniavusi  „Banga-1“ lengvai įveikė Mažeikių „Atmosfera-2“, Grobinas SC ir Ventspils „Ceriba“ komandas, o lemiamoje dvikovoje su Rygos „Super Nova“, iki rungtynių pabaigos likus žaisti 3 minutes, pirmavo rezultatu 3:2, tačiau per likusį laiką svečiai iš Latvijos pelnė du įvarčius ir grupėje liko pirmoje vietoje. B grupėje nesustabdomai rungtyniavo Mažeikių „Atmosfera-1“ komanda, kuri per keturias rungtynes į varžovų vartus pasiuntė 22 įvarčius, o į savus praleido tik vieną.

Antrą turnyro dieną 3 stipriausios A ir B pogrupių ekipos kovojo dėl 1-6 vietų, o likusios komandos varžėsi dėl 7-10 vietų. Gargždiškiai lengvai nugalėjo Klaipėdos FM ekipą ir minimaliu skirtumu privertė pasiduoti SK Babite, tačiau patyrė nesėkmę rungtynėse su Mažeikių „Atmosfera“ ir galutinėje komandų rikiuotėje liko treti. Turnyro nugalėtojais tapo Rygos „Super Nova“ futbolininkai, kurie lemiamoje dvikovoje tik antro kėlinio pabaigoje palaužė Mažeikių „Atmosferos“ pasipriešinimą.

Geriausias turnyro vartininkas – Lukas („Banga-1“).

Geriausias turnyro gynėjas – Arnas ( „Atmsfera-1“).

Geriausias turnyro puolėjas – Kriss („Super Nova-2“) .

Tomis pačiomis dienomis progimnazijos sporto aikštyne vyko ir tarptautinis aštuonmečių turnyras Banga Cup, kuriame nugalėtojų taurę iškovojo be pralaimėjimų žengę SK Babite futbolininkai.

Turnyre rungtyniavo 12 ekipų iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos, kurios buvo suskirstytos į dvi grupes po 6.

A grupėje be pralaimėjimų žengė SK Babite futbolininkai, antri liko „Super Nova“ futbolininkai, o treti FK „Liepaja“/LSSS U-8.

B grupėje stipriausių trejetą sudarė Ventspils „Ceriba“, Kaliningrado SDJUSŠOR-5 ir Telšių SRC ekipos.

Antrame etape stipriausios pirmos dienos ekipos varžėsi  dėl 1-6 vietų, o likusios kovojo dėl  7-12. Nepralaimėję nei vienų rungtynių SK Babite futbolininkai pelnytai kėlė nugalėtojų taurę virš galvų. Antri dėl geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių liko Ventspilio futbolininkai, o bronzos medaliais tenkinosi Kaliningrado komanda. „Bangos“ jaunieji futbolininkai buvo itin svetingi ir praleido į priekį visus varžovus.

Geriausias vartininkas – Patrick (SK Babite).

Geriausias gynėjas – Daniel (SDJUSŠOR-5).

Geriausias puolėjas – Kricis (Ventspils „Ceriba“).

 

Margaritos Mizaraitės ir fk „Banga“  nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 391 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,