Mano Gargždai



Reido metu įkliuvo neblaivus vyras, paspirtuku vežęs mažametį vaiką

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Klaipėdos kelių policijos nuotr. Asociatyvi Klaipėdos kelių policijos nuotr.

Rugsėjo 13 d. Klaipėdos miesto bendruomenės ir Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai, Klaipėdoje, Tilžės g. ir Paryžiaus Komunos g., vykdė priemonę eismo saugumui užtikrinti. Pareigūnus nemaloniai nustebino 1986 m. gimusio vyro neatsakingumas – važiuodamas paspirtuku jis kartu vežėsi apie 3 metų vaiką, nors tai yra griežtai draudžiama. Negana to – važiavo per perėją degant raudonam šviesoforo signalui ir buvo neblaivus – jam nustatytas 1,91 prom. neblaivumas. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas, vaikas perduotas mamai.

 

Atsakomybės neišvengs ir dar du dviratininkai, kurie taip pat važiavo per perėją degant raudonam šviesoforo signalui, bei du automobilių vairuotojai – vienas iš jų neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio priemone, kitas – nesegėjo saugos diržo.

Pareigūnai dar kartą primena, kad elektriniais paspirtukais važiuoti keliems asmenims – draudžiama, nepilnamečiai privalo dėvėti šalmus, o kertant perėją reikia nulipti nuo paspirtuko, jį persivesti prieš tai įsitikinus, kad tai daryti yra saugu.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 358 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,