Mano Gargždai



Smurtas gimnazijos teritorijoje: du girti chuliganai užpuolė jaunuolius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Antradienio vakarą du girti žemaičiai vienos Plungės gimnazijos teritorijoje užpuolė keturis jaunuolius, tarp kurių buvo ir nepilnametis. Teisėsaugai gerai žinomi vyresni asmenys ne tik grasino sumušti, bet ir smurtavo.

 

Incidentas Plungės centre įvyko vėlų antradienio (rugsėjo 13 d.) vakarą. Mieste budėję policininkai į Birutės gatvę iškviesti apie 21.30 val. Jų pagalbos prireikė šioje gatvėje įsikūrusios Saulės gimnazijos teritorijoje vakarą leidusiems keturiems jaunuoliams. Šioje vietoje Plungės jaunimas mėgsta leisti savo laisvalaikį.

Trys 18-mečiai ir vienas 17-metis kažkuo nepatiko dviem vyresniems asmenims. Chuliganiškai nusiteikę 24 ir 31 metų plungiškiai jaunuolius užgauliojo ir grasino sumušti. Nors visa tai matė netoliese buvę pašaliniai asmenys, vyrai savo grasinimą dalinai įvykdė. Jaunesnis chuliganas kumščiu sudavė aštuoniolikmečiui.

Į įvykio vietą atvykę patruliai įtariamuosius sulaikė. Jie abu buvo neblaivūs. Fizinį smurtą pavartojusiam mušeikai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,18 alkoholio promilės.

Vidutiniškai apsvaigęs buvo ir kiek girtesnis jo bendras. Jis į alkotesterį įpūtė 2,34 alkoholio promilės.

Plungės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Abu įtariamieji, kurie yra gerai žinomi teisėsaugai, trečiadienio naktį blaivėsi Klaipėdos apskrities VPK areštinės kamerose. Pasak pareigūnų, įvykio aplinkybės paaiškės apklausus ne tik juos, bet ir nukentėjusius jaunuolius.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 262 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,