Mano Gargždai



Automobilio pakabos gedimai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Automobilio pakabos dalys ir sistemos funkcija yra svarbi – ji padeda užtikrinti patikimą ir tikslią vairavimą ir valdymą, taip pat padeda sukurti trintį tarp kelio ir transporto priemonės. Pakabos sistema taip pat yra atsakinga už smūgio sugėrimą ir sumažinimą nuo kelio, kad važiuodami nejaustumėte kiekvieno kelio nelygumo. Nors pakabos komponentai paprastai yra elastingi, jie nėra visiškai be problemų ir laikui bėgant gali kilti problemų. Pagrindiniai pakabos sistemos komponentai yra spyruoklės, amortizatoriai, statramsčiai, valdymo svirtys ir kt. Būdamos ant jūsų transporto priemonės dugno, šios dalys yra nuolat veikiamos nuolaužų, akmenų, greičio kalnelių, duobių ir kitų vairavimo įvykių, kurie gali pažeisti komponentus.

 

Toliau pateikiamos dažniausiai pasitaikančios pakabos problemos ir simptomai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, kurie gali reikšti, kad jums gali prireikti pakabos sistemos remonto:

 

Prastas ratų suvedimas – tai gali sugadinti padangas ir pakabos sistemą bei apsunkinti automobilio valdymą. To simptomas yra tai, kad jūsų automobilis vairuojant traukiasi į vieną pusę.

 

Blogi amortizatoriai arba statramsčiai – laikui bėgant amortizatoriai ir statramsčiai gali sugesti ir nutekėti, todėl gali sumažėti jų efektyvumas. Jei jums reikia pakeisti amortizatorius ar statramsčius, pastebėsite, kad jūsų transporto priemonės važiavimas yra daug nelygesnis nei įprastai.

 

Pažeistos spyruoklės – spyruoklės tinkamai laiko jūsų automobilį, tačiau laikui bėgant gali sulūžti arba sugesti. Jei jūsų automobilis stovi ant lygaus paviršiaus, o viena pusė atrodo žemiau už kitą, tai yra įspėjamasis ženklas apie pažeistą spyruoklę.

 

Sugedusios rutulinės jungtys – rutulinės jungtys yra svarbios norint sugerti smūgį ir užtikrinti, kad vairas judėtų sklandžiai. Jei sukant girdite girgždėjimą ar girgždėjimą, tai yra blogų rutulinių jungčių požymis.

 

Blogos valdymo svirtys – valdymo svirtys yra vyriai, laikantys jūsų ratus prie jūsų transporto priemonės rėmo. Priekiniais ratais varomų transporto priemonių apatinės valdymo svirties įvorės gali būti pažeistos ir laikui bėgant gali sulenkti. Jei sukdami girdite traškėjimą ar barškėjimą, gali būti. sulenkta valdymo rankena.

Tai yra keletas dažniausiai pasitaikančių pakabos problemų. Jei įtariate, kad yra problemų dėl jūsų automobilio pakabos sistemos, kviečiame jus atvykti į servisą. Važiuojant su bloga pakaba gali būti sunku tinkamai vairuoti ir gali kilti pavojus jūsų saugumui. Pasirūpinsime, kad jūsų pakabos sistema būtų tinkamai veikianti.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 262 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,